Kratka predstavitev za moj prvi post. Forum sicer spremljam že kakšen mesec, vendar se do zdaj nisem vključeval v debate. Prihajam iz Murske Sobote, star sem 24 let. Za tradicionalno mokro britje sem se na začetku odločil iz nuje, saj sem prejel ponudbo za službo, kjer bom delal z ljudmi (trgovina, zaenkrat še v pripravi, odpremo 26. marca

Večino prvih informacij o DE in stright razor britju sem prejel od strica, ki živi v ameriki, ter ima podobne probleme z kožo med britjem. Predlagal mi je DE brivnik, kvalitetno milo ter čopič. Sledil je dan raziskovanja po B&B ter nakup na Shaving.ie, čez 5 dni pa prvo DE britje. Za začetek sem se odločil za EJ DE89, proraso red milo in TOBS kremo, GFT Skin food, Omega čopič ter derby žiletke (delna napaka, naj omenim da če kdo potrebuje, jih imam cca. 20 paketov, sem odprt za menjavo).
Po večinoma uspešnih britjih sem seveda začel to nujo spreminjati v majhen hobi... Sledilo je naročilo z TVB shaving, dodatna glava (Muhle r41), istočasno sem tudi bodočega tasta prepričal v DE britje, ter sample paket britvic. Vmes sem po raznih drogerijah pri nas in na Hrvaškem nabavil nekaj mil (Tabac, HJM in l'occitane). Trenutno se najbolj navdušujem nad kombinacijo Mühle R41, Feather žiletke in l'occitane cade mila. BBS v dveh prehodih. Za AS uporabljam Old Spice Original spalsh v kombinaciji z GFT Skin food (izjemen izdelek, priporočam vsem, ki ga še niso preizkusili), oziroma Balsam Aqua di Gio, ker mi je vonj res fenomenalen.
Izven brivskih interesov se za hobi ukvarjam z "detailngom" vozil (poliranje, ročno pranje, nega itd), če koga zanima kakšen nasvet, naj vpraša

Lp. Zoki