Klasične DE žiletke
-
- Kraj:Poland Alkoholand
V kolikor boš pri Derby naletel na dober primerek se boš verjetno lahko obril brez problema. Vem da sem na začetku moje prigode s klasičnim britjem imel par Derby britvic in z eno sem se zelo lepo obril, z drugo pa ne več. Imam pa dokaj trde dlake 

Re: Klasične DE žiletke
Sem tudi jaz slišal, da je celo v istem paketku lahko ena Derby ostra, druga čisto topa.
Danes probal Derby Professional.. nisem si mislil da bom to rekel ampak pomoje sm kar impresioniran nad udobjem teh britvic (sicer uporabljena le ena)..nevem no mogoče je bil razlog, ker sem po dolgem času naredil hot towel shave ali pa da sem se bril s 3 dni staro brado..zaenkrat zelo zadovoljen nad Derby
Na koncu britja sem uporabil 4711 AS drugič in lahko rečem, da za tiste, ki imate radi high alcohol content AS je tale bomba! Močan udarec alkota v faco, ki se hitro prelevi v svež zelo prijeten vonj in konča z mehko prožno kožo..

Na koncu britja sem uporabil 4711 AS drugič in lahko rečem, da za tiste, ki imate radi high alcohol content AS je tale bomba! Močan udarec alkota v faco, ki se hitro prelevi v svež zelo prijeten vonj in konča z mehko prožno kožo..
- erythrocyte
Pozdravljeni!
Se zelo opravičujem za moje zastavljeno vprašanje, katero je morda že napisano na forumu. Saj sem iskal, a vendar nisem prišel do pravega odgovora oz. očitno nisem dovolj dobro iskal in bil površen pri branju:) (ker verjamem, da je odgovor na moje vprašanje že objavljeno...)
ah ja... zdaj pa k stvari.
Na začetku sem kupil sample pack, kateri ima ogromno različnih vrst žiletk, kateri je bil ultra ugoden (vsaj zdi se mi), glede na ponudbo in število žiletk...
http://www.ebay.co.uk/itm/90-Double-Edg ... 35e34d43e2
In od vseh vrst, ki jih imam, so mi najbolj ustrezale:
1. Personna platimun-super chrome
2. Feather (sicer rahlo agresivnejsa, in je manj "smooth" kot personna)
3. Astra
4. Treet Platinum super stainless
5. Lord Platinum class
Sedaj pa si srčno želim preizkusiti še Personna Blue Lab ter Polsilver Super Iridium extra stainless
No ter personna medical prep (če je sploh kakšna razlika z Blue Lab-som).
In vprašanje sledi
Kje bi lahko najceneje kupil omenjeni žiletki??
Meni se zdi, da je najbolj ugoden http://connaughtshaving.com/ (poštnina je kar nizka v primerjavi z ostalimi), a vendar bi rad omenjeni žiletki samo preizkusil predno grem v nakup večje količine (ki se seveda bolje splača, kot pa kupiti po 5 žiletk)?
Oz. če bi mi kdo od vas bil pripravljen prodati in poslati po pošti (oz. če je kdo iz LJ, bi lahko osebno prišel iskati) za test, bi pa bil zelo vesel

Vnaprej se zahvaljujem za odgovori in se ponovno opravičujem, če je kje odgovor (najcenejše kupovanje žiletk) že odgovorjeno
Lp,
Erythrocyte
Se zelo opravičujem za moje zastavljeno vprašanje, katero je morda že napisano na forumu. Saj sem iskal, a vendar nisem prišel do pravega odgovora oz. očitno nisem dovolj dobro iskal in bil površen pri branju:) (ker verjamem, da je odgovor na moje vprašanje že objavljeno...)
ah ja... zdaj pa k stvari.
Na začetku sem kupil sample pack, kateri ima ogromno različnih vrst žiletk, kateri je bil ultra ugoden (vsaj zdi se mi), glede na ponudbo in število žiletk...
http://www.ebay.co.uk/itm/90-Double-Edg ... 35e34d43e2
In od vseh vrst, ki jih imam, so mi najbolj ustrezale:
1. Personna platimun-super chrome
2. Feather (sicer rahlo agresivnejsa, in je manj "smooth" kot personna)
3. Astra
4. Treet Platinum super stainless
5. Lord Platinum class
Sedaj pa si srčno želim preizkusiti še Personna Blue Lab ter Polsilver Super Iridium extra stainless

In vprašanje sledi

Kje bi lahko najceneje kupil omenjeni žiletki??
Meni se zdi, da je najbolj ugoden http://connaughtshaving.com/ (poštnina je kar nizka v primerjavi z ostalimi), a vendar bi rad omenjeni žiletki samo preizkusil predno grem v nakup večje količine (ki se seveda bolje splača, kot pa kupiti po 5 žiletk)?
Oz. če bi mi kdo od vas bil pripravljen prodati in poslati po pošti (oz. če je kdo iz LJ, bi lahko osebno prišel iskati) za test, bi pa bil zelo vesel

Vnaprej se zahvaljujem za odgovori in se ponovno opravičujem, če je kje odgovor (najcenejše kupovanje žiletk) že odgovorjeno

Lp,
Erythrocyte
Eppur si muove
Jaz bi ti z veseljem odstopil od vseh treh naštetih po par kosov, ampak jih žal nimam. Lahko ti odstopim eno britvico Polsilver Super Iridium, ker jih več nimam, še sam imam le sample pack.
Bi pa, če bi že nabavljal, sigurno vzel pri Connaughtshaving, ker cene res niso pretirane, poštnina je sprejemljiva, pa še dostava je dokaj hitra.
Drugače pa ti bo tudi teh 25 kosov (Polsilver Super Iridium 10 kosov, £3, Personna Super 'Lab Blue', 5 kosov, £2.1 in Personna Super 'Medical Prep', 10 kosov, £3 + poštnina £1.5) zelo dolgo trajalo, če vzameš v obzir, da se z vsako lahko obriješ nekje med 3-5x.
Suma sumarum - £9.90 za 25 kosov, ki jih ne boš tako hitro porabil. Ni slabo, ne?
Ko vidiš, katere ti res odgovarjajo, teh nabaviš kakšnih 100 kosov, ali več, pa si preskrbljen.
Bi pa, če bi že nabavljal, sigurno vzel pri Connaughtshaving, ker cene res niso pretirane, poštnina je sprejemljiva, pa še dostava je dokaj hitra.
Drugače pa ti bo tudi teh 25 kosov (Polsilver Super Iridium 10 kosov, £3, Personna Super 'Lab Blue', 5 kosov, £2.1 in Personna Super 'Medical Prep', 10 kosov, £3 + poštnina £1.5) zelo dolgo trajalo, če vzameš v obzir, da se z vsako lahko obriješ nekje med 3-5x.
Suma sumarum - £9.90 za 25 kosov, ki jih ne boš tako hitro porabil. Ni slabo, ne?
Ko vidiš, katere ti res odgovarjajo, teh nabaviš kakšnih 100 kosov, ali več, pa si preskrbljen.
Mislim, da imam še eno rezervno Polsilver s seboj v Ljubljani in se lahko zmeniva če želiš. Bi ti prinesel še kakšno več, a sem ta vikend ostal v stanovanju, ker se je začelo izpitno obdobje...
- erythrocyte
Najlepša hvala vsem skupaj za ponudbo
Res lepo od vas 
Najverjetneje bom naročil kar na http://connaughtshaving.com/ vse tri, pa bo mir za nekaj časa, da vidim in testiram to "čudo"
Saj je to zaeenkrat najbolj ugodna spletna stran za naročanje? ali ima še kdo kako ugodnejšo? (čeprav je že tukaj kar kul in hitro pride
)
Hvala

Najverjetneje bom naročil kar na http://connaughtshaving.com/ vse tri, pa bo mir za nekaj časa, da vidim in testiram to "čudo"

Hvala

Eppur si muove
Ko/če boš kupoval večjo zalogo Polsilver žiletk se tu bolj splača:klik
Meni najbolje ustrezajo Gillette 7 o'clock black (črna škatlica) in jih zelo priporočam..
S polsilver ter Feather pridelam nekaj rdečih pikic in so zame osebno malce preostre..sicer pa boš že sam ugotovil katere ti najbolje odgovarjajo..
S polsilver ter Feather pridelam nekaj rdečih pikic in so zame osebno malce preostre..sicer pa boš že sam ugotovil katere ti najbolje odgovarjajo..
Gillette 7 o'clock black se da dobiti v sloveniji ali naročaš po internetu?
Up spirits!