Meni vsaj vizualno eden najbolj posrečenih ročajev - Stork Consul, titan A3, Rus hoče zanjo $135 USD:

Dimensions:
Handle Length: 90mm / 3.54″
Handle Diameter: 14mm / 0.55″
Handle Weight: 51g / 1.8oz
mislim da ni samo v koncu lepih časov...titan je zayeban za obdelavo...zahteva vrhunsko orodje...kot sem ti že povedal, ta titan ima visoko gradacijo...zato lahko doseže tak sijaj...moji ročaji so narejeni iz najmehkejšega in najbolj čistega titana, G1...in bo zmeraj bolj mat...pa so mojstru vseeno počila dva navojna svedra v že gotovih ročajih...nasrečo mi je enega uspelo rešiti tako da sem skrajšal vijak na glavi....olly napisal/-a:Konec je lepih časov, kar se tiče Rusov in Kitajcev. Zavohali so, da se na Zahodu valjamo v denarju.
Skoraj vsak "drejar" te je vesel, če prideš s titanombrico napisal/-a:mislim da ni samo v koncu lepih časov...titan je zayeban za obdelavo...zahteva vrhunsko orodje...kot sem ti že povedal, ta titan ima visoko gradacijo...zato lahko doseže tak sijaj...moji ročaji so narejeni iz najmehkejšega in najbolj čistega titana, G1...in bo zmeraj bolj mat...pa so mojstru vseeno počila dva navojna svedra v že gotovih ročajih...nasrečo mi je enega uspelo rešiti tako da sem skrajšal vijak na glavi....olly napisal/-a:Konec je lepih časov, kar se tiče Rusov in Kitajcev. Zavohali so, da se na Zahodu valjamo v denarju.