Mimogrede - Orbea?
blaz napisal/-a:Na to nisem pomislil. Verjetno pa bi to kasneje upošteval, ko bi videl, da je pošijka v Sloveniji in je ne dobim vsaj 2 dni. Po zakonu o Poštnem prometu, mora pošiljka v notranjem prometu priti do naslovnika v 1+1 delovnih dni. Ta +1 je namenjen ravno takim dogodkom ( okoliščine na katere se na da vplivat) oz. zato, ker je določena pošta zelo oddaljena od poštnega logističnega centra .
Ja, meni najljubša znamkaolly napisal/-a:Evo, pravkar si rešil svet
Mimogrede - Orbea?
Tako!olly napisal/-a:Ne rabiš se posipat s pepelom, le upoštevaj moj nasvet - sprosti se in počakaj, da pošta prispe. Prispela bo.
Meni je Španec poslal paket na Slovaško, čeprav sem jasno navedel, da živim v Sloveniji. Pa sem spisal en mail, prodajalec je popravil napako in zadovoljni smo vsi.
Orbee so pa meni zelo všečna kolesa. Rajši bi sicer posegel po Colnagu, sploh tistem z jeklenim okvirom, v spomin na stare čase, ampak tudi Orbee se ne bi branil
Sam si sicer lastim Focusa, a sem ga v zadnjih treh letih komaj kaj peljal na sprehod. Trenutno se lahko peljem zgolj s kakšno staro mamo vštric, a po kakšni 300-tki treninga pod ritjo bi že zlezel kakšen Krvavec, ali Jezersko, da spet podoživim svoje zlate kolesarske čase.
A o tem bo bolje nadaljevat v drugi temi.