@vostok preklicujem članstvo na britev.si, da ne bom vedel kaj pomeni BBS
ironija današnjega jutra
Tokrat ne dežuje ampak sije sonce, razpoložen super.

Vseeno se pripravim, da mi lahko tiste znane kocine pokvarijo dan. Merkur 15c open comb,feather in cella pa gremo gasa! Ta cella me počasi jezi, ker pri drugem nanosu takoj izgine. Tudi, če jo na novo delam. V bistvu toliko mila kot jaz zanucam za eno britje, bi nekdo izkušen in maček v tem.... raje ne pomislim. Hasslinger ovčji bistveno boljši ampak se mi zdi, da ima slabšo drsljivost in full vleče vodo iz kože ven.
Skratka, britje poteka vredu, podbradek malo zakrvavi kot strela iz jasnega. Sem pričakoval. Stare rane ali defektna anatomija obraza v kombinaciji s featherjem. ATG happy time!!! ah kje pa. Enostavno nisem odrezel tistih kocin. Na kar s kotičkom očesa ošvignem na shavetto. In ja šel sem z njo popravljat in kar super je izpadlo. Saj ni potrebno iti teoretičnega ATG ampak je že XTG ali bilo kater drug kot napada na kocino dovolj. Opravi isto nalogo kot teoretično ATG. in nevem zakaj roka je bistveno boljmirna in tudi na koži bolj čutim kakšen kot je potreben.
Hja, kaj naj rečem, full happy

ličnice obrite 98%. Tudi kocine, ki so se skrivale pod ali ob čeljustni kosti, sem jih eliminiral. Vrat pač ni približek BBS in razumljivo, kar precejša iritacija, saj sem matral kožo. Ironija je ta, da predvidevam, da bom kaj hitro preklopil na shavetto (Hvala @Caus24

).
Tako da sem denar stran metal z merkurji
Tako da shavetta in polsilver. To je to. Upam, da se nisem prehitro se navdušil