bosta videla,.. vaja dela mojstra in s casom bo slo lazje, hitrejse in boljse

jaz stavim na tehniko, ker presenetljivo, mi ni preveč do raziskovanja po žiletkah, milih ipd.miha napisal/-a:--huh, ne pozabita da vama tehnika se ni domaca,.. z DE do BBS v 5min lahko prides brez pretiravanja,.. jaz (med tednom, ko se dnevno brijem z DE) zacnem z ATG in potem se 1x ATG da pofinishiram pa je...
bosta videla,.. vaja dela mojstra in s casom bo slo lazje, hitrejse in boljse... ko malo sprobas vidis kaj ti pase (tehnika, milo, britev/ziletke, brivnik...)
Mach3, s tem postom si me kar malo pomirilMach3 napisal/-a:Kaj pa vem. Meni ostre (nove) nikakor ne ustrezajo, ker sem porezan. Ugotovil sem da imam raje malce topo in lahko bolj pritisnem, je BBS brez urezninic.miha napisal/-a:S tem o agresivnosti se ne strinjam, lahko ti sicer prevec pobere a s prakso in ko to vzames v postev je super, efektivno in hitro.. Ce naredim analogijo, s sportnim avtom hitro odletis ven ce ne pazis, ce delas prav pa so top performerji..
Ena smesna fraza ki jo je enkrat napisal.... Britje z neagresivnim brivnikom je tako kot da bi se bril z mooro brisaco
Sicer pa trenutno v 37C uporabljam Treet, in to že 7x - pa se mi zdi britje skoraj vedno boljše. Ker z vsakim britjem lahko malce bolj pritiskam.
Sicer pa vaja in vaja. Jaz sem tudi 2 leti nazaj samo gledal npr. geofatboya, kako gre direktno navzgor po vratu, meni je to naredilo masaker.
Sedaj delam tudi jaz enako - očitno roka pridobi toliko več neke mikro spretnosti, da se izognem urezninam. Še celo preko roba vrat/brada grem sedaj direktno navzgor, kar si nisem na začetku sploh mogel zamisliti.
S to kombinacijo se lahko BP obriješ s pravo tehniko. Dejstvo je, da jaz večino časa uporabljam gel za britje, ker enostavno nimam čas in volje, da bi šel mešat milo s čopičem. In gre v kombinaciji s 37C povsem OK.Raikkonen napisal/-a:Tudi jaz sem se včeraj prvič obril z DE brivnikom. Za začetek sem kupil kar tistega Wilkinson Classic, uporabil pa sem kar tiste britvice, ki so priložene zraven. Uporabil sem pa kar Gillette Sensitive gel in je šlo zelo dobro. Verjetno sem kar na začetku našel kombinacijo, ki MENI ustreza.