Fatip Piccolo

Brivniki/britvice od a do ž...
Odgovori
uxbal
Prispevkov: 95
Pridružen: 10 Maj 2016, 13:55

Fatip Piccolo

Odgovor Napisal/-a uxbal » 29 Jul 2018, 13:17

Takole, po dolgem premišljanju in iskanju česa malo bolj agresivnega od EJ89, sem kupil full brass Fatip Piccolo v nikljani obliki. Po treh britjih lahko rečem, da ne zaznam težav s poravnavo žiletk, kakor so jih zaznali nekateri drugi recenzenti, obenem tudi ni agresivna open comb kakor jo oglašujejo. Je zelo gladka glede na to, kako precizno in lepo obrije. Ročaj je tudi manjši od EJ89 (Piccolo pač :)), kar mi čisto ustreza, ker držim vedno brivnik blizu glave. Je lepo težak in sede v roko. EJ89 bo romal tako na trg.

Pa še ena zadeva: priporočilo ua trgovino nomorebeard.com. Eni Čehi so, poslali so brivnik, lepo lično okusno zapakiranega v škatlico, zraven še posvetilo in dva testerčka njihovega in house mila in aftershava, cel čas so tudi follow-upe po mailu delali. Dobri so.

uxbal
Prispevkov: 95
Pridružen: 10 Maj 2016, 13:55

Re: Fatip Piccolo

Odgovor Napisal/-a uxbal » 01 Avg 2018, 12:38

Dodatno:

Brijem se vsak dan od dneva nakupa. Brez kakršnekoli iritacije, tudi ATG s Personno gre kot nož skozi maslo. Res dobra zadeva, ni pa preagresivna (sem namenoma poskusil enkrat biti malo nepreviden, pa moram reči, da je vseeno prizanesljiv brivnik).

Kar zadeva poravnavo žiletke. Poskusil sem isto kot Maggard v recenziji in res je, žiletka se lahko dobro zamakne, ker je nekaj 'lufta' v tistih dveh nogicah, ki pritrdita žiletko. Je pa res, da sem jo moral premaknit izven poravnave na roke, ker jo avtomatsko sicer poravna pravilno.

Odlična zadeva zaenkrat, cena je pa več kot konkurenčna.

Odgovori