Stran 1 od 1

Phenix Prismatic

Objavljeno: 16 Apr 2018, 12:20
Napisal/-a kalbo
No, tole zadevo sem naročil impulzivno, ker mi je všeč zgodba zadaj in seveda izgled, ki je res nekaj posebnega. Prišel je hkrati z Gillette Techom, tako da se tadva zdaj tepeta za prvo vrsto.
Izdelava Prismatica je brez napak, britvica ima pa impresivno izpostavljenost in posledično daje zadeva ogromno akustičnega feedbacka. Sede v roko, ravnotežje je na ravno pravem mestu, oprijem je dober tudi če krema zaide na ročaj. Začel je z Gillette platinum, ki se dobijo pri nas, potem s temi Platunum z Ebaya, ki se mi zdijo malo manj nežne, ampak še vseeno učinkovite. No včeraj sem dal pa notri Voshod. :shock: . V Techu mi ni sedla, ker nikakor nisem ujel kota, tako nežna britvica je to, pri Prismaticu teh problemov ni, ker dobiš izdaten feedbak na ušesa. Ta brivnik in ta britvica sta pa res ko ata na mamo, podobno se mi zdi, da Platinumka sede v Techa in prej se mi je zdelo da v Merkurja, ki je pa zdaj res ko stara brana in bo šel verjetno od hiše. Sicer mi Tech še vedno tko lepo sede v roko, samo se mi zdi, da se moram s Prismaticom manj potrudit za enak rezultat, pa še prekleto nežno britvico pripravi do učinkovitosti.

Tko, zdaj je potem na vrsti še Astra za sprobat, pa Gillette Silver blue, pa famozni Feather, pa Derby, pa Persona, pa še enih par je. V Omarici je placa za tri, Merkurja zamenja Gillette new, potem je pa to to zaenkrat.

Re: Phenix Prismatic

Objavljeno: 16 Apr 2018, 18:06
Napisal/-a miha
Za tole stvar gre a ne?

KLIK za proizvajalca oz nakup
KLIK za review (Sharpologist)

Slisi se zanimivo, oz cloveka prime da bi se sam opravil kakssn impulziven nakup :D. Lepa zadeva :)..

Oni pisejo o srednji agresivnosti, Sharpologist o super efektivnosti in da naj bi bil za heavy beards.. s cim bi ga kaj primerjal?
Koliko te je na koncu prisla cena do ‘vrat’?

Re: Phenix Prismatic

Objavljeno: 16 Apr 2018, 18:35
Napisal/-a kalbo
Do vrat je prišel 33 EUR. Nimam pa pojma, s čim bi primerjal, do zdaj sem bil zgolj na Merkurju. No, tistega ne primem več v roke, česar recimo za Techa ne morem rečt.
Se je pa pol še en impulzivni nakup zgodil, tist pa še leze proti meni.

Re: Phenix Prismatic

Objavljeno: 16 Apr 2018, 18:52
Napisal/-a miha
kalbo napisal/-a:
16 Apr 2018, 18:35
Se je pa pol še en impulzivni nakup zgodil, tist pa še leze proti meni.
In kaj leze v tvoji smeri :)?

Re: Phenix Prismatic

Objavljeno: 16 Apr 2018, 19:32
Napisal/-a kalbo
Gillette new SC silver iz 30tih let :D Pol pa neham :lol: No Techa sem ujel za 13 EUR s poštnino, to ni omembe vredno in je blo sam za poklikat, je kot iz škatlice. Želetk mam pa tud že letno zalogo. Kad krene, krene. :|