Klasične DE žiletke

Brivniki/britvice od a do ž...
Odgovori
mango
Re: Klasične DE žiletke

Odgovor Napisal/-a mango » 09 Feb 2015, 08:44

Res je, ničesar ne spremljam, poročil ne gledam, na internetu pa tudi ne gledam novic. Imam takšno teorijo, da mi je škoda živcev za to, ker itak ne izveš nič novega. Samo kdo je bolan, da ne more na sodno obravnavo, katero tovarno so izčrpal, pa kolko delavcev bo brez šihta...
Se spomnim profesorja (tik pred penzijo), ki je vsako uro ves živčen prišel v razred in v uvodu komentiral razne politične spletke, pa tajkune ipd. Pa sem si mislil, kaj mi je treba tega? Če se sekiram ali ne nas bojo nategnil, če sledim ali ne sledim političnemu dogajanju...
V Beli krajini pravimo: Kaj neznaš to ne boli :D
Drugače ima pa tudi bronhi lep slogan
Slika

Mach3
Kraj:LJ

Odgovor Napisal/-a Mach3 » 09 Feb 2015, 08:50

mango napisal/-a:Res je, ničesar ne spremljam, poročil ne gledam, na internetu pa tudi ne gledam novic. Imam takšno teorijo, da mi je škoda živcev za to, ker itak ne izveš nič novega. Samo kdo je bolan, da ne more na sodno obravnavo, katero tovarno so izčrpal, pa kolko delavcev bo brez šihta...
Se strinjam. Na netu berem le tisto, kar me zanima, poročil in časopisev že davno ne gledam in berem več.

Bajkman

Odgovor Napisal/-a Bajkman » 09 Feb 2015, 14:51

mango napisal/-a:Ali je možno, da se je tečaj $-€ zelo spremenil? Ker pretvarjam zdaj te cene pa se mi zdi da je bila ponavadi večja razlika.

€ je močno izgubil, nekaj tudi zaradi scene v Grčiji.

Ampak za konkretne primere pa je rubelj izgubil še več kot €, zato so te britvice trenutno tako poceni.

Mach3
Kraj:LJ

Odgovor Napisal/-a Mach3 » 20 Feb 2015, 08:51

Včeraj sem imel Merkurjev večer. Prvič Merkur žiletka v Merkurju 37C. Kaj naj rečem, med britjem se mi je zdelo, kot da žiletka ni dovolj ostra, je šlo malce težje. Sem imel pa 5-dnevno brado. Ampak rezultat je bil pa odličen. BBS res povsod, je bilo pa nekaj male iritacije po vratu. Skratka meni se zdi povsem spodobna žiletka.

Timotej

Odgovor Napisal/-a Timotej » 21 Feb 2015, 13:40

A je kdo kupil astra britvice pred kratkim pri Paulotu?
Sem dobil včeraj paket notri je bilo: astra platinum britvice 2x in muhle r41 glava. Britvice so bile drugače zapakirane kot pa prve, ki sem jih kupil nekaj mesecev nazaj.
nove
Slika
stare
Slika

Ta nove slabo brijejo, tak ne vem če je to res, da so samo spremenili pakiranje zaradi cene.

Bajkman

Odgovor Napisal/-a Bajkman » 21 Feb 2015, 15:02

Tudi jaz sem slišal, da tiste, katere imajo samo enojni zavij, brijejo slabše. Vendar kar me čudi, je to, da naj bi bile te v enojnem zavitku pravzaprav stare. Morda bi bilo potrebno Paola opozoriti, da jih vsaj ne bo več naročal, če so slabe.

No, razen če komu odgovarjajo take.

Malo je zmede in bi bilo dobro raziskati, kaj je pravzaprav res z novimi Astra SP britvicami.

Bajkman

Odgovor Napisal/-a Bajkman » 21 Feb 2015, 15:24

tole sem zasledil pred časom, a mi je uspelo ponovno najti:
https://www.youtube.com/watch?v=V58Y8TvFLpY

Prav razumem, da ima po tem opisu Paolo starejšo verzijo?

Timotej

Odgovor Napisal/-a Timotej » 21 Feb 2015, 15:44

Sem pogledal, kaj pravijo na ostalih forumih, pa skratka noben ne ve, zakaj so ene 1x zavite druge pa 2x. Možno, da gre za staro verzijo, ker ni samo pakiranje drugačno sama kvaliteta britvice je drugačna. Ta 2x zavite so tanjše ostrejše in napis ne gre dol po enem britju.

Uporabniški avatar
brico

Odgovor Napisal/-a brico » 21 Feb 2015, 16:35

ne vem za kaj gre...to sem dobil pred kratkim z Yebaya:
Slika
brez dodatnega zavitka
...is a good man without a good knife really a good man ?

Jurbanowski
Kraj:Poland Alkoholand

Odgovor Napisal/-a Jurbanowski » 21 Feb 2015, 16:41

Zanimivo, niti nisem vedel, da obstajata dve verziji. Jaz sem kupil 100 kosov takih, ki nimajo papirnatega ovitka.

Odgovori