Bajkman napisal/-a:Pod nosom boš moral trenirat, pri adamovem jabolku pa najprej kožo potegneš na eno stran, obriješ, nato na drugo stran, spet obriješ. Šmirgla ne bo več.Samo z drugo britvico mislim da tega ne boš rešil.
Imaš pa srečo, verjetno res nimaš občutljive kože, če kar tako drgneš brez posledic. Te kaj zapeče ko daš aftershave?
Astra je cenena britvica, Gillette Silver Blue pa je ena najboljših. Na nivoju Polsilverja. A vedno je treba poudariti, da je odvisno katera komu ustreza.
Ti imaš načeloma v boljšem brivniku slabšo žiletko in se zato morda vse skupaj izenači.
Ampak jaz v Muehle R89 tudi dobim perfektno gladko britje brez ureznin z Astro Superior Platinum (zeleno). Koliko britev zdrži, pa ne bo kar tako odgovora. Ko ti bo začelo:
1.) ali cukat
2.) ali puščat dlake
3.) ali dobiš iritacijo
je čas za zamenjavo. Meni astra zdrži relativno dosti britij. cca 7 do 8. Ampak kadar sem v dvomu, jo takoj zamenjam. Je smešno poceni. Ponavadi že komaj čakam, da dam lahko drugo, tako da niti ne čakam da se znuca.
Seveda me malenkost peče, ko uporabim aftershave, vendar hitro mine. Za svoje zadovoljivo britje, skoraj oziroma praktično brez ureznin, mislim, da se imam zahvaliti Proraso kremi za pred britje. Nekako mi naredi dodatno zaščito in se lahko brijem brez problema. Dokler nisem uporabljal te kreme, me je po britju vedno pekla koža itd... Sedaj je res OK. Bril sem se pa včeraj, ko je bila brada stara 2 dni in ne 3, kot do sedaj.