Slant
Re: Slant
Obdržal sem Belega bakelitnega in iKona. To je odgovor. Ko najdem enega ful kvalitetnega kovinskega, ki bo na nivoju iKona, a lažji, potem gre iKon od doma. Kot sem omenil, čakam Tradere in IB.Bajkman napisal/-a:Brez zamere, sedaj moram vprašati še drugače. Katerega izmed šestih preizkušenih bi izbral, če bi moral samo enega? Ni treba naštevati razlogov, če ti je odveč.
Heh, si imel podoben dogodek kot jazBajkman napisal/-a:Sam sem bil malo skeptičen oz. lahko celo rečem, da ne bi verjel, da je taka razlika. Dopuščam možnost, da je morda slučaj, ampak toliko izstopajoč se redko pojavi. In ravno ko v roke primem slant.
Probaj morda z britvijo briti malo pod kotom, boš videl, če je napredek.

No, danes sem jaz spet zafrknil, ker sem v 37C že petič uporabil Gillette SB.

Očitno napaka, ker imam zdaj totalno rdeč vrat + pridelal sem ene 6 ureznin. Ko sem začel ATG, je šlo tko slabo, da sem jo vrgel ven in montiral novo Polsilver, s katero je šlo mnogo lažje. Ne morem pa točno reči, kako se obnese Polsilver v slantu, ker sem si že prej pridelel iritacijo z (očitno izrabljeno) GSB.
Skratka vse okoliščine so bile točno take kot 3 dni nazaj, ko sem z isto kombinacijo dosegel 1A britje, zdaj pa zanič. Ne vem, kaj me matra, da dosegam take nekonsistentne rezultate.
OK, od zdaj bom vsako preizkušano žiletko uporabil 3x oziroma max. 4x.
Za potrditev bi bilo treba testirati na daljši rok. To bi jaz z veseljem naredil in potem še primerjavo z muhle R89. A pri meni je problem, da niti ene žiletke ne izrabim, ker komaj čakam, da probam drugo. Do sedaj sem izrabil samo eno Astro in en Polsilver. Spet je problem, da sem takrat bril precej drugače. Nek zaključek bom poizkusil izluščiti, ampak ne bo zanesljivo mnenje.
Seveda pa, če se bodo ugotovitve ujemale z drugimi, potem bo velika verjetnost, da sem zadel.
Seveda pa, če se bodo ugotovitve ujemale z drugimi, potem bo velika verjetnost, da sem zadel.
Zadnjič spremenil Bajkman, dne 16 Mar 2014, 09:48, skupaj popravljeno 1 krat.
Sklenil sem, da se bom bril po tuširanju, ki vključuje tudi pranje las. Takrat se tuširam par minut dlje, s tem pa bodo tudi kocine bolje zmehčane. To pa je na 3 dni.
Seveda pa bo kmalu prišla sprememba, če bom praktično brez iritacije, kot sem bil po tem britju, potem bom komot skrajšal interval na dva dneva. Tudi na en dan bi skrajšal, ampak včeraj sem videl, da nimam še nič, kar bi lahko obril.

Seveda pa bo kmalu prišla sprememba, če bom praktično brez iritacije, kot sem bil po tem britju, potem bom komot skrajšal interval na dva dneva. Tudi na en dan bi skrajšal, ampak včeraj sem videl, da nimam še nič, kar bi lahko obril.