Bajkman:
Sem prou vesel, da obstaja še en, ki ob čudnih urah na WCju bere in piše po forumu, mam vsaj dokaz moji ženi da nisem psiho

No dobr ta teden mam izgovor da sem 6ur pred vami, pa pol zgleda ko da res ob čudnih urah pisarm.
Ma kaj če zamerim - hvala hvala hvala za pripombe. Noben ni najpametnej na tem svetu, pa z izmenjava mnenj se lohk največ naučimo.
Z žajfami je tkole. Pošten povedan sem bil s Palmolive čist zadovoljen. Proraso sem naroču, ker sem pri brskanju po štacuni najdu Proraso milo v lušni samo 75ml šalčki s pokrovom. Glede na to da ene 3 tedne na mesec prežvim na avionih in hotelih, se mi je taka mala travel varianta s pokrovom zdela velik bolj uporabna ko pa tuba s kremo, pa lonček posebej pa ne vem kaj. No sem tud že jogurt kupu ga pojedu pa si peno v jogurtovmu lončku delal. Hja na konc se je pa izkazal da mi tole Proraso milo bolj paše kot Palmolive krema.
Ampak sta me z Mihom zrajcala s tole Cello. V petek zvečer pridem nazaj v Slovenijo, bom v soboto skoču v BTC pa si ubodm in sprobam. Tko da obema hvala za nasvet. Po pravic povedan zelo pogrešam pri tem klasičnem mokrem britju, da bi imel v Sloveniji kako spodobno štacuno, kjer bi lohk takoj ko te prime si kupu vse tele igrače. Ne pa da ko se že nekaj napalim, poj brskam po štacunah kje je najcnej pa kolk je poštnina pol pa še en teden čakam da pride, ko pa pride pa ugotovim da mi ne paše, bom sprobal kej drucga ampak to pomen spet en teden, mater na konc rabš cel mesec da odkriješ kaj je dobr.
Mach3:
Lepo da še nisi obupal nad Wilkinsonom, sej jest zaenkrat še ne morem potrdit, kolk vpliva Wilkinson na najine tegobe. Bodmo pošteni, Wilkinson je glede na ceno čist spodobna zadeva. Sem pričakoval da bo večji krš glede na 8 eur kokr sem plačal zanga. Res upam da ti bo Rimei kej pomagal, tko da brcn poštarje da prinesejo. Sem tud sam gruntal na začetku da bi si neko vmesno cenovno varianto najprej nabavu s hongkonga, pol sem se pa spomnu da kadarkol sem si kaj s tm dol naroču, ja poštnina je zastonj ampak traja pa traja 3 tedne do enga mesca da pride, pol nej pa še ugotovim da mi ne paše

Bom čez vikend sprobal Wilkinsona z Derbyem pa da vidm. Ta fora s podloženo žiletko je huda. Ko sem vidu v tvojem prvem postu tvoj upgrade Wilkinsona sem naredu enako in je blo dost bolj. Če pogledam zdej podloženga Wilkinsona pa Muhle, vidm da je Muhle v osnovi glih ene tolk odprt kot podložen Wilkinson, mogoče še malenkost več.
Kar se vratu tiče, pa dobr, a si mojo mamo poklical pa ti je dala moj dnk, k men čist isto po vratu rasejo prečno. Tko da zame je vrat tkole: iz leve proti desni je v smeri rasti, pol grem od zgoraj dol, to je prečno, pol pa z desne proti levi, to je pa proti rasti. Jest sem se tolk navadu da zdej porežem se ne, edin vidm da na vratu morm bit res res nežen da mi koža ne zacveti. Vrat sem si bril na začetku po principu šofiranja kartuš, pa je bla štala. Sem zgruntal da morm kote pa smeri vlečenja z Wilkinsonom alpa Muhletom izvajat mal drugač (sem za vsake 2 cm predela vratu najprej razmislu kaj bi blo najbolj, pa z levo roku skoz šlatal kam gredo kocine pa kožo šponal, z desno pa britvico šofiral), pa se je izkazal velik bolš. Zlasti prehod med brado in vratom, kjer rata zelo ozek prehod.
Huh hvala za tvoje žrtvovanje. Sem že gruntal da bi ta teden astro alpa Polsilver sprobal, pa vidm da je bolj če še mal počakam s temile ostrejšimi, zdej bom pa kot v najstniških letih, zapakirano škatlco s Feather britvicam v kopalnico na poličko postavu in jih s strahospoštovanjem gledal, in si mislu "ko boš velik in boš znal se boš lahko pa s tem bril"
Evo za konc bom pa še spisal, to kr sem ženi v faco povedal, zakaj sem se sploh za DE britje odloču, pa takoj po Wilkinsonu štartal na Muhle in ne na nekaj vmes (mislm cenovno vmes, izkušenj in pa znanja mi res še preveč manjka, da bi se lahko strokovno odloču)
Verjetno tko kot vsi k smo bili v 70ih rojenih so nam starši za darilo kupl električni brivnik. Jest sem dobu enga Brauna, s kerim se se bril ene 5-6 let. Itak sem takrat imel tak puh, če sem se z mopedom mal hitrej peljel mi ga je odpihnlo, tko da sem bil z brivnikom čist navdušen. No pol je z leti mrežca crknla in v tistih cajtih je mrežca koštala tolk ko nov brivnik, pa še ta je koštal celo premoženje pa sem se odloču probat Sensor Excel k je glih vn pršu. Bil čist navdušen kr nekaj let, pol sem pa tko kot men se zdi je Bajkman omenjal, vsakič kupu novo verzijo k jo je Gillete vn dal. Pa je bil Sensor3, Mach3 pa pol Fusion Power. Pa če dons nazaj pogledam, je bil v bistvu vsak "izboljšan" nov model men bolj zanič pa dražji cene kartuš pa so šle v nebo. Sem si reku, ma dej zdej pa kej drucga probej, tko da sem začel kupovat druge znamke, pa tiste za enkratno uporabo, pa električne brivnike za mokro britje, pa ne vem kaj vse. Skratka zagonu en kup dnarja, pa vse kar sem probal je blo slabš. Vmes mi je fotr skoz govoru, pa ok dej že probaj DE, pa nekak sem bil še tipični brivski potrošnik s kartušami. V bistvu tole poletje sem pa res popi...u. Najdem na kupončkih akcijo Gillete kartuše za Fusion tko skor pol cnej, če vzameš 2 kompleta tretga dobiš zastonj. Mater to se splača, mens se zdi je blo ene 22€ za 24 kartuš. Slikca artikla valjda od Gillete. Drobnga tiska pa itak odspod noben ne prebere. Naročim, plačam pol pa traja pa traja pa traja da pride. No pride jest čist happy tud pogledam ne od kot pride, odprem, se mi je mal čudn zdel da ni spakirano v Gillet blistru, pa si misl ok ne rabm, glavn da so kartuše. Pogledam ja to je to, na pogled vse isto. Vtaknem na ročaj pa akcija. Ma ne me j...t. Ne gre nikamor po minuti zacvetim. Pogledam pakungo, ma valjda s kitajske je pršlo. Grem drobn tisk brat - generični izdelek. Ma, p...a a ne morte pošten napisat da gre za čip šit ponaredek. Za mojo džunglo čist, ampak čist neuporabno. Cuka, vleče, se zatika, karkol sam brije ne, na konc pa rdeč pa neobrit. Skratka za mene nateg. Še moja žena k je skor brez pigmenta in ma kocine bolj švoh kot jest pri 12ih, prav da to še za podpajsho ni uporabn.
Takrat sem reku, zdej je pa dost. Al boš plačal za 4kartuše 18€ alpa dej posluš že fotra pa probej DE. Sem se odloču za DE, čist tko za foro da probam, obrnem cel internet, vse preberem vse pregledam, pol se vmes še britev.si zgodi, kjer mi fantje odprete oči. Laufam v DM kupm prvi setup, pa nisem bil glih navdušen

Ene 14 dni sem se še tolažu, da pač tehnike ne obvladam pa to, ampak sem hit iz vaših prispevkov dojel, da mater bo treba kake druge britvice probat pa bo. Sem gruntal da bi si še za brivnik kako cenovno vmesno varianto iz kitajske obodu v EU pa sample pack naroču, pa sem si reku: ma ni šans. Spet boš probaval nekaj vmes, da boš ene 20€ pršaru, na konc boš pa ene 3-4 vmesne variante nabavu da boš mogoče kej najdu in za to zagonu 50€. Pa sem si po vaših priporočilih nabavu Muhle 89R, k bodmo pošteni, 35€ je za to kr dobiš ma res pocen.
Joj fantje sorry, šele zdej vidm, sem spet kilometr spisal. Se bom poboljšal, pa krajše romane pisal. Poklicna deformacija. Ponavad sem cel teden tih, k pa začnem nakladat pa hočem vso svojo dušo zlit na tipkovnico. Če vse povem v naprej, me pol velik manj sprašujejo. Sem jim vse piše, pa mam naslednje dva tedna mir