Wolf whiskers

Vse o čopičih...
Odgovori
caus24
Prispevkov: 779
Pridružen: 23 Apr 2014, 14:05
Kraj: Velenje

Wolf whiskers

Odgovor Napisal/-a caus24 » 03 Feb 2017, 16:50

Slika

Slika

Slika

Slika


Od samega začetka te brivske avanture sem si želel brivski čopič Wolf Whiskars. Priznam ta želja je bila predvsem zaradi prelepih oblik ročaja in različnih barvnih kombinacij.
Nekje v začetku leta 2016 je padla odločitev da si nabavim enega. Po večih neuspelih poizkusih, da pridem na Waitlist mi je končno nekje konec avgusta lanskega leta uspelo. Po dobrem mesecu čakanja sem dobil sporočilo mojstra da sem na vrsti in link do strani za sestavljanje čopiča. Nakar je sledil hladen tuš. Izven ZDA pošilja samo čopiče z sintetično dlako. Kaj naj, po vsem tem čakanju nisem mogel ali želel preklicat naročila. Sestavim čopič in izberem vozel kateri se imenuje Black wolf.
Po približno 14 dneh čakanja dobim slike katere potrdim in plačam račun.
Začetek novembraa dobim čopič v roke. Ročaj je vrhunski vozel pa tako tako. Niti malo podoben čemur koli naravnem. Pade eno dva britja in ga dam v posojo prijatelju. Mene ni navdušil. Ko sem ga dobil nazaj sem se pa le lotil malo resnejšega testiranja in ugotovim da je mrcina volčja vrhunska. Ni potrebno namakat čopiča, ko se ti mudi je takoj pripravljen. Z backbonom se lahko kosa z katerim koli čopičem. Milo nabere v parih obratih. Vrhovi "kocin" se pa mehki kot zajčji kožušček.
Ustvarjanje pene z tem čopičem je otročje lahko in je kar ne zmanjka ko je enkrat narejena.
Moram reči da do sedaj nisem držal v roki sintetičnega čopiča, odkrito povedano niti ne razmišljam da bi si še kakšnega nabavil ampak ta čopič se brez težav kosa z katerim koli čopičem v moji zbirki.
Če je kdo razmišljal o nabavi toplo priporočam.

Odgovori