Moja najljubša mila
Britje je zelo subjektivna zadeva. Meni na primer Tabac milo sameva v omari že vsaj 5 let. In bo še samevalo, ker enostavno je vsaj 10 mil v vrsti pred njim. Fatboy pa je lep, ja. Ne vem pa če je kaj bolj kulten kot slim adjustable. Itak je to 3. Verzija slima adjustable.
Tako da se boš ti se kar nakupoval...
Btw, jaz grem preko novega leta v Sarajevo in če najdem kaj teh mil, vam jih prinesem. Zase jih ne bom jemal.
Tako da se boš ti se kar nakupoval...
Btw, jaz grem preko novega leta v Sarajevo in če najdem kaj teh mil, vam jih prinesem. Zase jih ne bom jemal.
Re: Moja najljubša mila
O super, bi ti bil zelo hvaležen!
edit: priznam, sem prehitro stegnil jezik glede Tabaca. Ko ga sprobam sporočim opažanja
edit: priznam, sem prehitro stegnil jezik glede Tabaca. Ko ga sprobam sporočim opažanja

Kot vse kaže, bo Strop Shoppe Limited Edition (verjetno tudi SE) potrebno dati v Top 5:
http://www.britev.si/viewtopic.php?f=12 ... 110#p10024
A opozarjam, z njim se še nisem bril, tako da...
http://www.britev.si/viewtopic.php?f=12 ... 110#p10024
A opozarjam, z njim se še nisem bril, tako da...
Torej, Strop Shoppe Limited Edition me na obrazu NI pekel, medtem ko sta Loccitane Cade in Figaro definitivno me. Moral bom še poizkusiti, za očitno imam srečo in s tem milom ne bo problema. Dopuščam tudi možnost, da me bo pekel s kakim drugim vonjem.
LP
LP

britev.si ruleeees 

Je že kdo probal Razorock XXX milo? Včeraj sem skoraj že kliknil na checkout, pa sem si premislil 

Kje pa si ga našel? Veliko ljudem je to najboljše milo, a so ga nehali izdelovati 2012. baje so potem 2013 naredili omejeno serijo, naprej pa nič. Mogoče imam napačne informacije, a jaz tega mila nisem našel še nikjer. Če imaš možnost, ga kar kupi. Mislim da sploh še nisem videl slabih odzivov za to milo 

Up spirits!
Na italianbarber.com..nova formula baje še bolša od prejšnje izvedbe..
Pa trenutno je še na zalogi
Pa trenutno je še na zalogi

Jaz imam XXX, obe verziji. Pa tudi oneX in XX. Nova verzija NI boljša od stare. Vonj pa je precej drugačen od obeh verzij. Od teh RR vonjev je meni najbolj všeč Freedberg in Maroccan secret z arganovim oljem.... So pa to zelo dobra mila po odlični ceni.
Aha..najbrž si jih kupil z italianbarber.com? Smem vprašati, koliko pride vse skupaj, če bi naročil eno od RR mil? Se mi zdi da bi več plačal za samo poštnino in DDV kot za milo..chrom napisal/-a:Jaz imam XXX, obe verziji. Pa tudi oneX in XX. Nova verzija NI boljša od stare. Vonj pa je precej drugačen od obeh verzij. Od teh RR vonjev je meni najbolj všeč Freedberg in Maroccan secret z arganovim oljem.... So pa to zelo dobra mila po odlični ceni.