Moja najljubša mila

Vse o milih, kremah in podobnih stvareh...
Odgovori
chrom
Re: Moja najljubša mila

Odgovor Napisal/-a chrom » 23 Dec 2014, 12:42

Britje je zelo subjektivna zadeva. Meni na primer Tabac milo sameva v omari že vsaj 5 let. In bo še samevalo, ker enostavno je vsaj 10 mil v vrsti pred njim. Fatboy pa je lep, ja. Ne vem pa če je kaj bolj kulten kot slim adjustable. Itak je to 3. Verzija slima adjustable.

Tako da se boš ti se kar nakupoval...

Btw, jaz grem preko novega leta v Sarajevo in če najdem kaj teh mil, vam jih prinesem. Zase jih ne bom jemal.

mango

Odgovor Napisal/-a mango » 23 Dec 2014, 18:25

O super, bi ti bil zelo hvaležen!

edit: priznam, sem prehitro stegnil jezik glede Tabaca. Ko ga sprobam sporočim opažanja :)

Bajkman

Odgovor Napisal/-a Bajkman » 23 Dec 2014, 20:35

Kot vse kaže, bo Strop Shoppe Limited Edition (verjetno tudi SE) potrebno dati v Top 5:

http://www.britev.si/viewtopic.php?f=12 ... 110#p10024

A opozarjam, z njim se še nisem bril, tako da...

Bajkman

Odgovor Napisal/-a Bajkman » 25 Dec 2014, 13:45

Torej, Strop Shoppe Limited Edition me na obrazu NI pekel, medtem ko sta Loccitane Cade in Figaro definitivno me. Moral bom še poizkusiti, za očitno imam srečo in s tem milom ne bo problema. Dopuščam tudi možnost, da me bo pekel s kakim drugim vonjem.

LP

Uporabniški avatar
miha
Site Admin

Odgovor Napisal/-a miha » 25 Dec 2014, 14:06

:D, figaro v tem izboru nima kaj delati, je po mojem mnenju poden, tudi mene je pekel, po moje zaradi dodane kaksne pekoce disave (nsmensko dodana, kaksna cimetova kislina ali mislim da poper, v zelo majhnih kolicinah seveda) . Cade krema je baje slaba (nisem nikoli imel) , cade trdo milo je drugacno. SS milo je super, tista ki imajo loj (lanolin pa verjetno se bolj) rabijo vec vode.
britev.si ruleeees :)

bizzy1

Odgovor Napisal/-a bizzy1 » 26 Dec 2014, 13:34

Je že kdo probal Razorock XXX milo? Včeraj sem skoraj že kliknil na checkout, pa sem si premislil :D

Uporabniški avatar
Omega

Odgovor Napisal/-a Omega » 26 Dec 2014, 13:41

Kje pa si ga našel? Veliko ljudem je to najboljše milo, a so ga nehali izdelovati 2012. baje so potem 2013 naredili omejeno serijo, naprej pa nič. Mogoče imam napačne informacije, a jaz tega mila nisem našel še nikjer. Če imaš možnost, ga kar kupi. Mislim da sploh še nisem videl slabih odzivov za to milo :)
Up spirits!

bizzy1

Odgovor Napisal/-a bizzy1 » 26 Dec 2014, 14:24

Na italianbarber.com..nova formula baje še bolša od prejšnje izvedbe..

Pa trenutno je še na zalogi :D

chrom

Odgovor Napisal/-a chrom » 27 Dec 2014, 21:34

Jaz imam XXX, obe verziji. Pa tudi oneX in XX. Nova verzija NI boljša od stare. Vonj pa je precej drugačen od obeh verzij. Od teh RR vonjev je meni najbolj všeč Freedberg in Maroccan secret z arganovim oljem.... So pa to zelo dobra mila po odlični ceni.

bizzy1

Odgovor Napisal/-a bizzy1 » 27 Dec 2014, 21:56

chrom napisal/-a:Jaz imam XXX, obe verziji. Pa tudi oneX in XX. Nova verzija NI boljša od stare. Vonj pa je precej drugačen od obeh verzij. Od teh RR vonjev je meni najbolj všeč Freedberg in Maroccan secret z arganovim oljem.... So pa to zelo dobra mila po odlični ceni.
Aha..najbrž si jih kupil z italianbarber.com? Smem vprašati, koliko pride vse skupaj, če bi naročil eno od RR mil? Se mi zdi da bi več plačal za samo poštnino in DDV kot za milo..

Odgovori