Jaz sem za skupinca, glede tez bi na pamet rekel da 200g kocka, zna pa brico kaj vec vedeti. Imajo tudi 10kg, vzamemo en mix paket pa si potalamo?olly napisal/-a:Gre kdo v skupinski nakup?
6 kosov stane 15 €, vendar žal ne vem, kakšna je teža. Morda kdo ve?
Poštnina do nas namreč pride 11,90€ za 2 kg.
Savon d'Alep
britev.si ruleeees 

Re: Savon d'Alep
Sem vprašal, 6 kosov nanese kilogram.
2 paketa, se pravi, 12 kosov je 30€ in poštnina 11.90 nanese 42€, kar pride 3.5€ na kos.
2 paketa, se pravi, 12 kosov je 30€ in poštnina 11.90 nanese 42€, kar pride 3.5€ na kos.
A so kumu jasna ta razmerja olj pri razlicnih milih ki juh imajo (ucinki olj, npr ce je vec olivnega se verjetno manj peni in bolj masti oz neguje, kaj pa ostali?..)
britev.si ruleeees 

SoapCalc ti odgovori na to.
Mimogrede, 10 kg paket mila vsebuje pomoje 60 kosov, cena je okrog 1.9€ na kos, vendar še ni všteta poštnina.
Mimogrede, 10 kg paket mila vsebuje pomoje 60 kosov, cena je okrog 1.9€ na kos, vendar še ni všteta poštnina.
Jaz sem za!
Tale od Bricota mi sede kot ata na mamo! Nobene suhe kože po tuširanju, nobenega odvečno parfumiranega vonja, kar je za nas, ki imamo kvalitetne AS-je zelo dobrodošlo. Kajti, če že mora kaj izstopat, pol naj bo to AS!
Tale od Bricota mi sede kot ata na mamo! Nobene suhe kože po tuširanju, nobenega odvečno parfumiranega vonja, kar je za nas, ki imamo kvalitetne AS-je zelo dobrodošlo. Kajti, če že mora kaj izstopat, pol naj bo to AS!
Nothing less...than BBS
Vzamemo torej 10 kil?
Kdo je za?
1. Olly
Kdo je za?
1. Olly
[quote="olly"]Vzamemo torej 10 kil?
Kdo je za?
1. Olly
2. Puskin
3.
Kdo je za?
1. Olly
2. Puskin
3.
Nothing less...than BBS
[quote="Puskin"][quote="olly"]Vzamemo torej 10 kil?
Kdo je za?
1. Olly
2. Puskin
3. Miha
Kdo je za?
1. Olly
2. Puskin
3. Miha
britev.si ruleeees 

Trije smo že. Še kdo? Za tri interesente je po mojem mnenju 10 kil mila preveč. Jaz bi vzel kilogram, največ dva.
Vprašati moram še za poštnino.
Vprašati moram še za poštnino.
ekipa...milo je vsestransko..za tuš, za lase, za roke...po drugi strani ne je kruha in se ne pokvari...na začetku misliš da da se ne troši...ko enkrat zalaufa, rapidno se tanjša...
moji doma sploh več ne uporabljajo nič drugega...mogoče jaz, ko imam bolj vsrane roke...edino obstaja možnost da ti ne bo všeč...ampak, za ta denar imaš zagarantirano darilo pri obiskih in rojstnih dnevih...edino če nimaš rojstni dan tako kot @Puskin@...
...
res da izgleda malo socijalistično in je nespretno v roki na začetku...pač ga daš na pol...to da je noter bolj zelen in frišen, od zunaj suh, je samo posledica dolgega sušenja, leto do dva...eno polovico imaš za britje, drugo za roke...
moji doma sploh več ne uporabljajo nič drugega...mogoče jaz, ko imam bolj vsrane roke...edino obstaja možnost da ti ne bo všeč...ampak, za ta denar imaš zagarantirano darilo pri obiskih in rojstnih dnevih...edino če nimaš rojstni dan tako kot @Puskin@...

res da izgleda malo socijalistično in je nespretno v roki na začetku...pač ga daš na pol...to da je noter bolj zelen in frišen, od zunaj suh, je samo posledica dolgega sušenja, leto do dva...eno polovico imaš za britje, drugo za roke...
...is a good man without a good knife really a good man ?