Res je Primorec....žajfa kot žajfa!

Gledano iz aviona je to res. Recept ni neki bav bav, a danes je v tem čar in jaz se držim načela minimalizma...Manj, je več! Nisem imel namena delat tak halo iz tega, tko je pač ratalo. Za besedo energija si seveda že slišal, pa bom kratek...milo, ki ga boš ti naredil, je zame več vredno kot ostala industrijska. Poleg tega, da bo verjetno iz preverjenih sestavin, bo imelo še dušo...tvoj del energije ki si ga v njem pustil, ko si ga delal.
To milo ima tradicijo, je mati vseh mil...in glede na to, da ga izdelujejo po istem receptu že več kot 3000 let, se je malo za zamislit. 3000 let!!!! Pa mi smo p...čkin dim za to recepturo! Še lesene žlice niso takrat poznali!
Ne glej na to kot napad nate, ker to ni,je le moje kratko bluzenje okrog te teme.
Brivnik kot brivnik, žiletka kot žiletka, žajfa kot žajfa...

Zakaj že, ne uporabljaš wilkinsovega plastičnega brivnika?
Olly, kar se pa tiče superiornosti tega mila nimam blage veze. Imam le borne izkušnje z mili: zeleni in rdeči Proraso, Tabac, Speick, HJM,...predolgo je tega, kar sem se z raznimi geli bril, ne pomnem njihovih performanc!
To milo ni namenjeno britju, a sem se najlepše obril z njim odkar se brijem z DE brivnikom...kaj točno je igralo vlogo ne vem,a bo najbrž čas (kot vedno) pokazal svoje!