Odgovor
Napisal/-a Primorec » 15 Dec 2013, 22:45
@bajkman, tam je sedaj po novem Tigota, vem za ziher, sem vprašal. Pred leti smo namreč hodili k medeotu zraven kupovat fotoaparate, tako da okolico kar poznam.
@simon, mene posoda sploh ne moti, nisem niti ocenjeval tega, če bi me motila bi hitro preložil vsebino v kaj boljšega. Milo je pač milo in pena se pri vseh suši, pri enih hitreje pri drugih manj.. Ker pa glave ne brijem to sušenje izgleda meni nima časa priti do izraza.. Meni je pomembno, da me žiletka ne praska po koži in tu se mi je to milo izkazalo.. Bom vložil standardni disclaimer YMMV, ker nočem zagnat neke evforije..Se pa strinjam s tabo, da je rdeči proraso boljši od drugih..
@edmond: italjanska poštnina je tako draga da verjet nisi. Sem gledal po italjanskih webshopih, že za cello, pa me je kar minilo. Kolikor vem uvoznika za proraso v Sloveniji ni in ga verjetno tudi bo ne ker smo enostavno premajhen trg..Še najcenejši je giftsandcare.com, španski webshop, pa še 10 % popusta je do novega leta..Da bi prodajali kje proraso sample pa še nisem slišal. Za proizvajalca pa res 1 kg mila ni nič, on ima s tem par eurov stroška.