PIF (Pass it forward) - PRAVILA

Pass it Forward - PODARIMO Britev, brivnik, milo, kremo, AS, čopič, žiletko ali kaj drugega, razveselimo drug drugega!
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
miha
Site Admin
Prispevkov: 5724
Pridružen: 10 Sep 2013, 10:28

PIF (Pass it forward) - PRAVILA

Odgovor Napisal/-a miha » 23 Okt 2014, 18:10

IZHODISCE: Vsak je vesel ce mu kdo kaj podari.

Glede na to da je vsakemu od vas forum ze veliko dal, bi bilo lepo da tudi sami kaj vrnete v skupnost. Nic kaj veliko ne stane ce nekaj cesar ne rabimo podarimo. V nasem primeru bo slo verjetno vecinoma za brivske stvari, ce bo pa kdo kaj drugega podaril kar bo razveselilo nekoga pa bo ravno tako super.

Ta sekcija je namenjena izkljucno PODARJANJU stvari!!

Podarjate lahko seveda samo stvari katerih lastnik ste vi! Prosim da pazite tudi na to da stvari ne bodo skodljive za druge!

Stvari so lahko rabljene, sami pa poskrbite za svojo varnost (npr v primeru starih pokvarjenih stvari, ne pozabite na mikrobiolosko nevarnost ob npr ureznini ipd.), skratka to delajte NA LASTNO ODGOVORNOST!

Tisti ki hoce tu sodelovati naj se napise v temo ki bo nekaj ponujala, pogoje kako se bo dobitnik izbral (npr prvi pride prvi melje, tisti ki je napisal najvec tem v roku zadnjeg ameseca, zrebanje, najbolj nov, najstarejsi, z najvec objavami, z najdaljsimi movember brki, tisti ki napise najboljso novo temo, itd itd ) lahko postavi tisti ki darilo daje.

VSAK KI HOCE DOBITI DARILO V OKVIRU PIF mora biti clan foruma in mora biti ob casu prijave na forumu prijavljen vsaj 1 mesec in imeti vsaj 20 objav, ki niso starejse od 2 mesecev! ;) ...da bo tudi forum prezivel in dobil kaksno pametno objavo

Ko dobite darilo, naslednja 2 meseca ne smete sodelovati na PIF in v tem casu ponovno objaviti 20 postov.

Zelo priporocljivo bi bilo da na enkrat ni objavljenih prevec PIFov, ce zelite kaj podariti cisto malo pocakajte da n ebo guzve.
britev.si ruleeees :)

Zaklenjeno