Stran 1 od 1

Nov Član

Objavljeno: 04 Dec 2020, 14:07
Napisal/-a Boris
Pozdravljeni ljubitelji rituala britja. Vesel sem, da sem se lahko pridružil. Pri meni se je začelo par let nazaj z namenom, da pridem skozi malo cenejše saj je paket britvic Mach 4 od Gillette precej drag in sem jih pokuril v manj kot enem mesecu :shock: . Začel sem z DK plastičnim brivnikom od Wilkinsona pri čemer sem videl, da je to čist super zadeva :) Nekaj mesecev in raziskav kasneje sem se odločil za tradicionalni brivnik R89 od MÜHLE in sem bil enostavno navdušen nad kvaliteto in lahkotnostjo uporabe.
Seveda pa me ja matral tudi njihov R41 open chrome nastavek katerega sem tudi kasneje naročil. Izkazalo se je kot dober oz. zame še preveč dober. Pri uporabi tega sem imel občutek, da mi pobira že zgornji sloj kože :D Zato sem ga uporabljal samo v kombinaciji z manj ostrimi britvicami. Trenutno uporabljam klasičen nastavek z najostrejšimi britvicami proizvajalca Feather.
Seveda me mika tudi marsikateri SE brivnik...mogoče pa kdaj drugič, ko bo malo več časa :)

Re: Nov Član

Objavljeno: 04 Dec 2020, 14:18
Napisal/-a miha
Pozdravljen :)..
Pri R41 moras imeti (npr s Feather) zelo lahko roko. Ce si kupoval rabljenega oz je mogoce da imas staro verziji je ta se bolj agresivna od trenutnih. Je pa res da ko obvladas lahko roko je rezultat vrhunski.

Pri SE je tudi cela paleta tako britvic kot brivnikov (predvidevam da mislis artist club standard) in spet nova zgodba za odkrivanje :)..

Da o britvah ne govorim 8-) 8-) 8-)

Re: Nov Član

Objavljeno: 05 Dec 2020, 13:01
Napisal/-a JaV
Boris, dobrodošel v klubu :D