Tukaj sem se znašel povem po naključju. In sicer sem v temi "Jeklo ki se uporablja za britve" našel komentar glede Pfeil jekla na žličar nožu.
Osebno delam z lesom in na lokalnem trgu tržim orodje za prostoročno oblikovanje lesa. Proizvajalec Mastercarver, ki ga zastopam je ravno dodal dva nova noža žličarja v svoj prodajni program in sem malce raziskoval situacijo v Sloveniji. Našel sem komentar člana "brico", ki komentira Pfeil jeklo na podobnem nožu in pravi, da je "mehko".
Proizvajalec mi je na vprašanje, zakaj bi te njihove nože ponujal rekel ravno to, da so narejeni po njihovih specifikacijah in da takšnih niso našli v ponudbi v Evropi. Ker imam občutek da uporabnik "brico" res ima izkušnje sem se odločil prijaviti in vstopiti v stik z njim, da bi dobil konkretne povratne informacije s testiranjem nožev. Da ne prodajam nekaj kar ni vredu

Večino programa, ki ga imam v ponudbi namreč uporabljam sam in vem kaj prodajam, a z noži nimam izkušenj in bi mi prav prišlo mnenje nekoga, ki ve za kaj se gre.
To je to na kratko

Lep pozdrav,
Peter Osterveršnik