Stran 4 od 8
Re: Od izdelave britev k pekočim ČILI OMAKAM
Objavljeno: 22 Okt 2016, 10:26
Napisal/-a miha
brico napisal/-a:ketchup na pico...dio santissimo...
...
ja saj ce dajejo svoje kislinske chilli omake gor tudi pasjega dreka nebi cutil, kaj sele kecapa
(ceprav kecap tudi jaz dam kdaj na pico,... da bo se hujse.... skupaj
s tatarsko )
Re: Od izdelave britev k pekočim ČILI OMAKAM
Objavljeno: 22 Okt 2016, 10:43
Napisal/-a brico
fuuuuuj...še hrenovke manjkajo...
....
Re: Od izdelave britev k pekočim ČILI OMAKAM
Objavljeno: 22 Okt 2016, 10:57
Napisal/-a miha
brico napisal/-a:fuuuuuj...še hrenovke manjkajo...
....
to je pa ze za umetnike, ki radi eksperimentirajo
Re: Od izdelave britev k pekočim ČILI OMAKAM
Objavljeno: 22 Okt 2016, 16:28
Napisal/-a Puskin
Ah ja...tudi kaj hujšega kot kečap smo že jedli na pici. Pri pici pa res ni meja!
Re: Od izdelave britev k pekočim ČILI OMAKAM
Objavljeno: 22 Okt 2016, 17:15
Napisal/-a bregargasper
Kar se mene tiče je dodatek k dobri pici lahko le čili omaka, ostalo naj bodo sestavine pice
Re: Od izdelave britev k pekočim ČILI OMAKAM
Objavljeno: 22 Okt 2016, 23:24
Napisal/-a Puskin
In sestavine pice so???
Re: Od izdelave britev k pekočim ČILI OMAKAM
Objavljeno: 22 Okt 2016, 23:34
Napisal/-a bregargasper
Odvisno od pice
Re: Od izdelave britev k pekočim ČILI OMAKAM
Objavljeno: 22 Okt 2016, 23:39
Napisal/-a brico
paradižnik, paradajz, pomidor, pome, tomates, ντομάτες, domate, tomaties, tomatoes, tomateak, ခရမ်းချဉ်သီး, nyanya, トマト in za povrh paradižnik....
Re: Od izdelave britev k pekočim ČILI OMAKAM
Objavljeno: 22 Okt 2016, 23:39
Napisal/-a bregargasper
Pa mogoče še kaj sira
Re: Od izdelave britev k pekočim ČILI OMAKAM
Objavljeno: 22 Okt 2016, 23:46
Napisal/-a brico
ajde Ok...še kakšna oliva za @Puskin@a...