Stran 1 od 1

2 ideji

Objavljeno: 21 Okt 2013, 10:26
Napisal/-a miha
Ob branju posta o Mike's Natural Soaps , sta se mi porodili 2 ideji:
- da bi lahko enega skupinca udarili
- da bi se lahko dobili na kaksni pijaci pa malo povohali tele sample od TMB, pa se kdo prinese kaj drugega da malo pogledamo, povohamo, kaksno recemo, itd...

kaj pravite.. ?

Re: 2 ideji

Objavljeno: 21 Okt 2013, 10:35
Napisal/-a Bajkman
Sem za. Sploh če najdemo pravi termin. Pa če se TMB strinja. Že vsa njegova znana dejavnost vzame veliko veliko časa. Bomo se pač morali njemu vsaj malo prilagoditi.

Re: 2 ideji

Objavljeno: 21 Okt 2013, 11:49
Napisal/-a TMB
Skupinski nakup za Mikova mila je super ideja, čeprav imam jaz trenutno ogromno drugih mil in ga še nekaj časa ne bi naročil.

Lahko se seveda tudi kdaj kje dobimo, ampak bo verjetno malo težko izbrati termin in kraj, ki bi vsem ustrezal. Moram pa povedati, da sta mi od Mikovih samplov ostala samo še 2. :oops: Ostala se uporabljal dokler so vztrajali. Lahko pa seveda s seboj vsak prinese kakšen bolj zanimiv izdelek, čeprav bi nekateri izmed nas potrebovali kar manjši kovček. :lol: Lahko bi tudi Miha demonstriral kako se britev nabrusi, kako se preveri ostrost itd.

Re: 2 ideji

Objavljeno: 21 Okt 2013, 12:09
Napisal/-a miha
.. jah za eno pijaco v Ljubljani se bomo pa ze zmenili,... saj nas (se) ni toliko,.. prinese pa lahko vsak nekaj,.. oz kolikor lahko

glede brusenja,.. v gostilni ne vem ce bi lih brusili... kako gre,.. odvisno v kaksnem stanju je britva,.. najprej naredis rob, potem nizas gradacijo kamnov in ce je to ok se s pasom pogladis in probas ce je ostra :D ... nacinov in variacij pa je kolkor hoces po moje :D ..