jah z Applom je to tezko ,.. ogromno je uporabnikov ki so sektasko zaljubljeni v znamko, cel drug segment je fensi smensi ljudi ki ga imajo zaradi izgleda, statusa, sam se (po svojem mnenju) pristevam med tretje uporabnike, ki ga imajo zato ker je dober in so pripravljeni prezreti, potrpeti, zaobiti dolocene pomanjkljivosti..
android se mi je vedno ko sem ga prijel v roke zdel prevec na hitro in povrsno skupaj zmetan, po ca pol leta se vse obesa in ne gre nikamor, izgleda ca tako kot moj iphone po 4,5 letih intenzivne uporabe

... , o windows telefonih ne bom niti zacenjal ker po mojem mnenju ne dosegajo nivoja, eidno kar so nareidli da so dokrajcili symbian in nokio
ampak iphone je pac svinjsko drag, ravno danes sem zasledil da bo po pricakovanjih stal v EU cca 800 euro (ali verjetno se kaj zraven)... po drugi strani je one plus one (android, mod cyanogen) 300 euro in glede na OS bi mi bil ta ljubsi od samsunga, HTC-ja (s katerim sem btw imel pred cca 5 leti tka oslabo izkusnje (s telefonom in podporo) da ne vem ce ga bom se kdaj kupil) .. bomo videli

.. sploh pa bojo itak cez 2,5h predstavili (oz zaceli predstavljati) kaksen bo tanov telefon