
Za kosilo ČEVAPI!
Je pa tole moj izdelek in moj design

LP Gorazd
Spodnja posoda je kurišče za dimljenje.miha napisal/-a:Lep izdelek, na zalost rostilja nimam in ga uporabljam samo ob priliki. Koliko ti je pa vzela izdelava? Kaj je namen spodnje posode?
Samo, da nisi vegiPuskin napisal/-a:Jaz jem "valda" surovo meso!
Televizija v farbahkavka napisal/-a:Spodnja posoda je kurišče za dimljenje.miha napisal/-a:Lep izdelek, na zalost rostilja nimam in ga uporabljam samo ob priliki. Koliko ti je pa vzela izdelava? Kaj je namen spodnje posode?
V zgornje (klasično) kurišče vstavim pladenj z cca1l vode, čez gre klasična mreža na mrežo ponavadi krača kralja živali.
Spodnja ima svoja vratca, notri, pa je inox košara 50*10 cm na katero naložim oglje. Prižgeš na zunanji strani, potem pa čaaaaaaakaš cca 4ure počasi gori, temperatura je cca 120-140 oC, vmes pospraviš par pirčkov, potem imaš pa počasi kračo lepo prepečeno in z hrustljavo kožo.
LP Gorazd