nič ne komentiraš ploščice????ha???...kaj pa B&W?????Puskin napisal/-a:Poslušam glasbo! Žal iz cd-ja! Se pa zato tolažim z dobrim viskijem!
...kaj trenutno pocnem?
...is a good man without a good knife really a good man ?
Re: ...kaj trenutno pocnem?
...visokonapetostni priklop za pogon lokomotive??brico napisal/-a:in to je?????????

britev.si ruleeees 

Remek delo...je tu sploh kaj za dodat? A navadne žice grejo gor?
B&W rokajo da je joj! Rabijo Watte! Še enkrat sem se prepričal, da je kompresija zakon!

B&W rokajo da je joj! Rabijo Watte! Še enkrat sem se prepričal, da je kompresija zakon!
Nothing less...than BBS
Miha ga piha!
Zajebant...
To so po moje neki priklopi, ki služijo za prenos medija, ki hrani dušo oseb, ki tonejo v globine lastnih globeli.

Zajebant...
To so po moje neki priklopi, ki služijo za prenos medija, ki hrani dušo oseb, ki tonejo v globine lastnih globeli.
Nothing less...than BBS
vse kar je meni znano...gola žica, vilice in banane...tako je želelo vaše visočanstvo...driveri so parićani...AVMi počivajo ker je Izo bolan...Puskin napisal/-a:Remek delo...je tu sploh kaj za dodat? A navadne žice grejo gor?![]()
tako je to ko te prevzame britje...ampak počasi bo popustil...bomo ga navlekli na HiFi.... 
EC?...noben si ga ne upa priklopit...Izo je rekel da bo vse pregledal...jaz sem celo mislil prinesti mojega Thorensa, pa frend govori da raje počakamo...

EC?...noben si ga ne upa priklopit...Izo je rekel da bo vse pregledal...jaz sem celo mislil prinesti mojega Thorensa, pa frend govori da raje počakamo...
Pa si misliš... Še ta hobi da si navleče na grbo!
Zakaj si ga ne upajo priklopit?

Zakaj si ga ne upajo priklopit?
Nothing less...than BBS
zato ker zaenkrat ne vemo kje je napaka...ziher je ziher...
Hm ...brico napisal/-a:in to je?????????
Super specialno neoznačen custom made levi in desni treble?