Nalivna peresa
Kakšen je pa občutek pri pisanju s tem? Praska, je tog? Ali pa čisto nasprotno, prav prijeten, mehak in gladek?
Meni je, recimo, Lamy Safari v roki tak, kot da bi pisal z ošiljeno palico. Ves tog in trd, prav nič prijeten, vendar vseeno lepo piše, ne prekinja sledi, ampak vleče lepo in povezano.
Meni je, recimo, Lamy Safari v roki tak, kot da bi pisal z ošiljeno palico. Ves tog in trd, prav nič prijeten, vendar vseeno lepo piše, ne prekinja sledi, ampak vleče lepo in povezano.
Re: Nalivna peresa
uf...ne vem kaj bi rekel...praska, čisto malo...ne liže tako kot Parker...čisto nasprotje...ni ne prijeten, ne mehak,ne gladek...bom ga poizkusil spolirat...feder je zelo lep kos inoxcroma...lahko hitro pišeš, ne prekinja...ni tak da ga enostavno vzameš in začneš pisat...če bi mogel spremljat kako predavanje, ?, rajši kaj drugega...je pa robusten...heavy duty...
...is a good man without a good knife really a good man ?
Se pravi, ena taka stvar, ki je korak nad kemičnim svinčnikom, ni pa škoda, če kdo stegne prste, ali ga izgubiš? 

točno tako...suvenir ki ne je kruha... 

Maloprej sem se vrnil iz Trsta. Šel mimo ene trgovince s penkali. Nisem imel časa za podroben obisk...sem samo eno uko vrgel po vitrini. Tako,da se drugič zihr ustavim,saj sem ženi dolžan kupiti en nalivnik. Pa bom poročal kaj imajo not. 

Nothing less...than BBS
a bo drugič žena zraven?...hmmmm...nevarno...tudi moja je bila prvič, zadnjič pa nikoli več zraven, pa sem kupil MontBlaca...bili so drugi časi...
si boš zapisal ulico in številko?...nekoč sem poznal vsako luknjo v Trstu...danes je vse drugače...
si boš zapisal ulico in številko?...nekoč sem poznal vsako luknjo v Trstu...danes je vse drugače...
Easy ko pasulj...ko zaviješ iz Piazze unita na Piazza della Borsa (torej proti centru), imaš od makete Trsta deset korakov naprej na desni strani...nasproti kavarne, med trgovino Ambassador in Bato. Nad vhodom rdeče barve na veliko z rumeno piše PARKER.
Bo šlo?
Bo šlo?
Nothing less...than BBS
as you said...easy....grazie...

torej še enkrat...Pelikan 120...orgigigi ali fake...na rinki piše vse po PSu....tudi na fedru....ves razpokan...ne vem če je vreden restavracije...piše kakor se mu zdi...legendarna oblika...
Klasika! Barva je tista taprava, neponovljiva!