Kaj trenutno poslušamo?
Ko boš kupil nekaj takega kot spodaj v liku in hude slušalke bo res res razlika. Btw, govorim malo na pamet, ker še nisem kaj takega poslušal!
http://www.erzetich-audio.com/products
http://www.erzetich-audio.com/products
Nothing less...than BBS
- bregargasper
Re: Kaj trenutno poslušamo?
A to je ojačecalec za slušalke?
Ravno tu tiči eden od vzrokov za nabavo teh slušalk. Naredil bom nekaj takega kot na tem tvojem linku, pa čeprav za te slušalke zadošča soliden izhod iz računalnika
Ravno tu tiči eden od vzrokov za nabavo teh slušalk. Naredil bom nekaj takega kot na tem tvojem linku, pa čeprav za te slušalke zadošča soliden izhod iz računalnika
If you don´t have a razor, make one
e kumpanjo, tukaj se motiš....sicer zadošča, ampak samo dodaj poceni DAC (tipo HRT) vmes preko USBa in boš zelo presenečen nad sluškami...da boljše sploh ne omenjam...koliko denarja, toliko muske...bregargasper napisal/-a:A to je ojačecalec za slušalke?
...is a good man without a good knife really a good man ?
- bregargasper
Rabim jaz en ojačevalec za projektno nalogo in je ta ravno pravšnji, ker ni velikih moči (drstično vpliva na ceno materiala) pa še dokaj majhno je vse skupaj
pri teh ojačevalcih moči niso bistvene...samo ne štekam o katerem govoriš?...Erzetič?...to ni poceni...jaz sicer to sceno ne spremljam, ampak na netu je teh shem kolikor hočeš, gotovih vezij je na Ebayu malo morje...tukaj imajo odgovore na vse: http://www.head-fi.org/ ....
....
jaz sicer za svoje PC potrebe uporabljam tole: entry level...kolikokrat dam sluške na glavo, mi popolnoma zadostuje

jaz sicer za svoje PC potrebe uporabljam tole: entry level...kolikokrat dam sluške na glavo, mi popolnoma zadostuje

- bregargasper
Zaenkrat glede modela še nisem odločen, bom pa probal najt nekaj dokaj enostavnega in dobrega
izbira bo potekala s pomočjo supervizorja (brat z kar nekaj izkušnjami iz sveta ojačevalcev)

modelov je nešteto...formula: enostavno, dobro, poceni, hmmmm, utopija....
meni je predvsem bistveno da ima volume, RCA izhode (še boljše XLR) da ga lahko uporabljam kot predojačevalec in driveam aktivne zvočnike...če ima še analog in, pa sploh...samo taki so redki in dragi...tipo Benchmark...tudi ta bo enkrat zaplaval v zaliv...najbrž...

meni je predvsem bistveno da ima volume, RCA izhode (še boljše XLR) da ga lahko uporabljam kot predojačevalec in driveam aktivne zvočnike...če ima še analog in, pa sploh...samo taki so redki in dragi...tipo Benchmark...tudi ta bo enkrat zaplaval v zaliv...najbrž...
- bregargasper
Mogoče je tole res malo utopično ampak mogoče mi pa kaj rata 

jupiiiii...lih kar smo ji vzeli nedolžnost po 40ih letih...
...