Odgovor
Napisal/-a olly » 05 Dec 2018, 15:34
@kavka, držim pesti, da konjska vprega ne crkne, preden pride do tebe!
Ko sem jaz čakal na nalivnik iz UK, je vpregi odpadlo kolo, kolarji so že vsi upokojeni, konji so pocrkali, kočijaž se je pa iz obupa zapil!
Samo srečo sem imel, da sem po petih dneh od pričakovanega dne prihoda zatežil prodajalcu, kaj se dogaja s paketom, dokler nisem na koncu ugotovil, da je namenjen nazaj k pošiljatelju!
Pol dneva sem zapravil, da sem izsledil paket! Ker nisem želel več ničesar prepuščati naključjem, sem ga šel kar sam iskat v Kranj v skladišče GLS-ja.
Cela kolobocija je nastala - naslovnik neznan.
Prodajalec je trdil, da je napisal pravi naslov.
GLS je trdil, da prejemnik in naslov nista prava, zato so 4x poskusili z vročitvijo in na koncu pošiljko označili kot nedostavljivo ter jo nameravali poslati nazaj v UK.
Ko sem prišel v skladišče, so paket našli v 30 sekundah. Na njem pa je bil pravi naslov!
Vse skupaj je zakuhal lenuhar, ki je v bazo vnesel številko paketa, ne pa tudi pripadajočega prejemnika in naslova. In ko so brskali po računalniku, mojih podatkov ni bilo videti nikjer.
Vse bi mi bilo prihranjeno, če bi ob prvem telefonskem klicu kdkorkoli blagovolil stopiti do skladišča, vzeti paket v roke in me odrešiti muk.
Na koncu, ko je vse razčiščeno in pojasnjeno, se pa sprenevedajo, češ, ni jim jasno, kako je lahko prišlo do tega.
Go figure!