Nalivna peresa
huh s tem naborom barv bi lahko kdo ze kaksno posteno barvno sliko narisal 

britev.si ruleeees 

Re: Nalivna peresa
No, potem prihrani enega od teh štirih zamebregargasper napisal/-a:Dva kosa lesa dam na stružnico in imam praktično 3 ali pa 4 take

Ne vem, če se lističe za pivnik dobi v knjigarnah. Sigurno bi bilo vredno vprašat.
Jaz sem jih dobil/kupil s pivnikom, ne spomnim se več, ali sem jih posebej plačal.
Dejansko pa se jih zelo počasi porablja, jaz imam že ves čas tistega prvega vpetega, še je uporaben.
Kajne, Miha, da ti prst kar sam leze h gumbu "Add to cart" ?miha napisal/-a:huh s tem naborom barv bi lahko kdo ze kaksno posteno barvno sliko narisal

Lepo so predstavljena crnila ampak duh je mocnejsi od prstaolly napisal/-a:Kajne, Miha, da ti prst kar sam leze h gumbu "Add to cart" ?miha napisal/-a:huh s tem naborom barv bi lahko kdo ze kaksno posteno barvno sliko narisal

britev.si ruleeees 

- bregargasper
@miha, hehe
@bregargasper, živo si predstavljam, kakšen čudovit pivnik bi nastal iz prave ebenovine! Ampak ti bi verjetno rajši uporabil les, ki nam je bolj dosegljiv, kajne?
@bregargasper, živo si predstavljam, kakšen čudovit pivnik bi nastal iz prave ebenovine! Ampak ti bi verjetno rajši uporabil les, ki nam je bolj dosegljiv, kajne?
- bregargasper
Res je...lahko se pa pozanimam pri lokalnem mizarju če ima kaj takega...bi me pa pri srcu stiskalo ko bi stružil tak les :p
If you don´t have a razor, make one
Pa oljka? Ta je čudovita.
- bregargasper
Kar naredi seznam pa približne mere pivnika
da vem za kolikšen kos lesa se moram pozanimat

- bregargasper
Bolje da poveš dimenzije papirja za pivnik...bom lažje naredil reverse engeneering