EDC (every day carry) in žepni noži
a je to naravna velikost....
....pr dolenjskih tržničarjev suhe robe dobiš lesena jaja, sploh pred Veliko nočjo....

...is a good man without a good knife really a good man ?
Re: EDC (every day carry) in žepni noži
za kaj pa uprabljas to jajce, za po rokah valjat?
britev.si ruleeees 

ta je že ornk razpokal...še mal pa bo krokogator prlezel ven....olly napisal/-a:

vzameš naravno jajce....zvrtaš luknjico...spiješ ga....fuj....pustiš v mravljišče da ga očiste...nafilaš, hmmmm, purpenom, svincem, betonom, zlatom in to je to....
...Faberge...

Ja, naravna velikost je. In oblikovano je tako, kor pravo jajce - na eni strani bolj zaobljeno, na drugi bolj koničasto. Skratka - jajce.
Za po rokah valjat je. Noro prijetna reč.
Ah, surovih jajc sem se jaz napil za celo življenje. Saj veste - mladost je norost, človek proba vse živo v želji, da bi rasle mišice
Za po rokah valjat je. Noro prijetna reč.
Ah, surovih jajc sem se jaz napil za celo življenje. Saj veste - mladost je norost, človek proba vse živo v želji, da bi rasle mišice

zdaj je samo vprašanje gdo ima večji ekran...glede velikosti jajca....torej, po dolžini, how much....v cm, mm???....
shit....nisem pozorno prebral....torej, naravna velikost jajca????
shit....nisem pozorno prebral....torej, naravna velikost jajca????
Naravna!
Pustimo milimetre gor ali dol.
dobro da niso bile Trevisane:miha napisal/-a:brico: huh to sem pa ravno ta teden spilal... samo niso bile triestine ampak brescine,.. sem sele na sredi pogruntal (in pogledla na skatlico) ker niso bile vse karte iste kot sme jih navajen (poleg tega da so bile mal drugace zrisane in brez stevilkbrico napisal/-a:e moj kumpanjo, si nas najdel....
sploh ne gre za EDC poanto...niti ne vem kako je zadeva končala v tej temi...a misliš da se vsem valja po žepih tisto kar se tebi in meni, noži, baterije, razni odpirači in survive kiti, in tako naprej in tako nazaj......
vsedi se v kavarno pa mi povej: s čem boš pritegnil pozornost mimoidočih, z vrtavko na mizi ali z mobitelom v roki?....
a pri vam, dol na morju, še gdo igra triškule in brešete odzunaj za mizo?...ali tako kot pr nas, vsi samo bulje v mobitele?....) ..
puskin: kaj cs je treba kompenzirati :d..., malo bolj resno,... to je misljeno bolj kot igracke za doma, ali ko npr beres, ne pa kot nekaj kar imas v zepu ali spilas frajerskega hipsterja, take variante ima/(jo/ste) bolj bradaci cez
![]()

meni so najbolj všeč Piacentine:

yes, @olly@, sem zaštekal....za silo obišči tržnico...kak prodajalec suhe robe ziher ima ....bukev, javor...to sem že večkrat videl....sicer v češnji, bolj težko, amak tudi to se da urediti...lažje kot metal...vsaj upam, da se ne bi prehitro izlajal...olly napisal/-a:Naravna!
dobro da niso bile Trevisane:brico napisal/-a:miha napisal/-a:brico: huh to sem pa ravno ta teden spilal... samo niso bile triestine ampak brescine,.. sem sele na sredi pogruntal (in pogledla na skatlico) ker niso bile vse karte iste kot sme jih navajen (poleg tega da so bile mal drugace zrisane in brez stevilkbrico napisal/-a:e moj kumpanjo, si nas najdel....
sploh ne gre za EDC poanto...niti ne vem kako je zadeva končala v tej temi...a misliš da se vsem valja po žepih tisto kar se tebi in meni, noži, baterije, razni odpirači in survive kiti, in tako naprej in tako nazaj......
vsedi se v kavarno pa mi povej: s čem boš pritegnil pozornost mimoidočih, z vrtavko na mizi ali z mobitelom v roki?....
a pri vam, dol na morju, še gdo igra triškule in brešete odzunaj za mizo?...ali tako kot pr nas, vsi samo bulje v mobitele?....) ..
puskin: kaj cs je treba kompenzirati :d..., malo bolj resno,... to je misljeno bolj kot igracke za doma, ali ko npr beres, ne pa kot nekaj kar imas v zepu ali spilas frajerskega hipsterja, take variante ima/(jo/ste) bolj bradaci cez
![]()
meni so najbolj všeč Piacentine:
mah te so ok, trevisiane s oitak cca kot triestine, pacentine sem samo videl, ampak bi po moje slo... tezava pri teh brescianih je bila da so bile kar ene druge karte oz stevilke (no brez stevilk, ampak karte ki jih pri drugih ni.. npr glej drugo spodaj z desne

ali pa to, cifre imajo do 9

tle so kao opisane razlicne ..
http://www.wikiwand.com/it/Carte_da_gioco_italiane
britev.si ruleeees