V primeru odprtine za vratci točenja bencina pa je potreben ta nastavek. Vendar pa res ni noben problem privijačiti. Ponavadi je M10 ali M14 navoj. in je tik-tak.

Mislim da se na lučke ni za zanašati in ponavadi nikoli ne uspe natančno nastaviti merilnika. Bolj enostavno je, da gledaš kilometrino. Pač pri vsakem polnjenju daš števec na 0.chrom napisal/-a:Evo, jaz imam sedaj narejenih 5000km na Hondi z Plineks sistemom. Edini problem je bil, da je plin malo spuscal pri rezervoarju, kar je zavohal mehanik pri homologaciji... So na Plineksu napako odpravili v 5-tih minutah... Vsekakor jim to napako ne stejem v dobro, saj sem se moral peljati v Muslinjo na servis.
Tudi merilnik stanja kolicine plina v rezervoarju ne kaze pravilno, prve tri lampice se cudno ugasnejo... Prva po 100 km, druga in tretja vsaka po 50 km, rdeca pa potem drzi 250 km. to menda nastimajo pri prvem servisu...
Sama voznja pa b.p. Avto porabi 20% vec, kar pomeni, da delam nekje 100km z 6 litri plina= 3l bencina.
Tekocino za mazanje ventilov pa sem kupil z ebaya, placal 80e za 5l z postnino...
Javim stanje po 1. Servisu...
G-1 NI proizvajalec avtoplinske opreme!!! Njihova proizvodnja je samo matična plošča in programska oprema, ki pa je njihov proizvod za kar jim kapo dol. Vse ostale komponente opreme pa kupujejo v tujini in so komaj srednji kakovostni razred! Njihova naprava NI EDINA na svetu ki deluje v realnem času in istem ciklu! Konkurenca jim je predlagala primerjalni test pa se ga zelo elegantno ogibajo, ker vejo da bi jih postavil na laž...
Mazdo so izbrali ker je edina na tržišču ki ima rotacijski motor. Ta motor ni nič posebnega za predelavo na avtoplin, pod pogojem seveda da imaš pravo programsko opremo ki bo sistem pravilno poganjala. Tudi za to Mazdo so od začetka trdili da je prva in edina na svetu ki je bila narejena na LPG pa se je hitro pokazalo da nakladajo. Javna tajna je da so pri G-1 patentirali nekaj inovacij samo zato ker je njihov slavni direktor g. Simon bil (oz. je še vedno) tudi javni uslužbenec, saj je zaposlen... glej ga zlomka... na patentnem uradu. Toliko o slavnem podjetju ki je do slave prišlo z veliko nakladancije in hudo finančno injekcijo od moža z pravimi poslovnimi povezavami.