EDC (every day carry) in žepni noži
- bregargasper
Čas je tudi mene presenetil, saj sem zaradi rahlega opletanja kroglice pričakoval večjo nestabilnost, pa zgleda to sploh ni problem v primerjavi z različno porazdeljeno gostoto lesa
If you don´t have a razor, make one
Re: EDC (every day carry) in žepni noži
ajde, vsaj neka korist od mene....zdaj samo še podebljaj težinsko vstrajnik, zamenjaj kroglico z keramiko, da ne rečem rubijem...in smo na konju....kikstarter je naš....kurz...moram še jaz vpregnit stružnico...juhuuuuuu....
.....
drgač, cenejše je postružit dleto kot uničit šubler....mah, tako by the way...itak že vse veš....
včeraj sem pa izvedel po naključju da so temu rekli Marjanca....puf pant....kolega penzionist je razlagal kolk je razveselil svojo vnučko, potem jaz potegnem "Marjanco" iz žepa in nobenem ni nič jasno...huh...kolk žepov pa ti imaš?...kaj žepov, dobro da nimam ruksaka s sabo....
...

drgač, cenejše je postružit dleto kot uničit šubler....mah, tako by the way...itak že vse veš....
včeraj sem pa izvedel po naključju da so temu rekli Marjanca....puf pant....kolega penzionist je razlagal kolk je razveselil svojo vnučko, potem jaz potegnem "Marjanco" iz žepa in nobenem ni nič jasno...huh...kolk žepov pa ti imaš?...kaj žepov, dobro da nimam ruksaka s sabo....

...is a good man without a good knife really a good man ?
- bregargasper
najbolje, da kar CNC stružnico nabavim pa zaštartam biznis
saj tistih nekaj 10 jutrjev bi se enkrat povrnilo

zdaj sem malo bolj pogledal...a si ti to vrtel na tkanini....če bi probal na kakem ogledalu bi se čas podaljšal vsaj 5X....
...

Poleg občudovanja izdelka, sem tudi jaz pomislil na to, da je bilo vrteno na prtu. Zakaj le?
Nothing less...than BBS
ker ima Gasper rad izzive...Puskin napisal/-a:Poleg občudovanja izdelka, sem tudi jaz pomislil na to, da je bilo vrteno na prtu. Zakaj le?

na ravnem zna vsak zavrtet magar zlico nutele,.. ampak na prtu pa je stvar malo tezja!
britev.si ruleeees 

qva pa ti veš qva je žlica nutele...
...in si najdel nas, primorce y...t....k smo odrasli na Nuteli....
....

po moje smo vsibrico napisal/-a:qva pa ti veš qva je žlica nutele......in si najdel nas, primorce y...t....k smo odrasli na Nuteli....
....

pa na big babol, pa na topolino literaturi

britev.si ruleeees 

- bregargasper
naj vsa razočaram z mislijo, da je prt pod debelo plastjo stekla

lisjakbregargasper napisal/-a:naj vsa razočaram z mislijo, da je prt pod debelo plastjo stekla![]()

britev.si ruleeees