Nalivna peresa
Jaz sem kar zadovoljen z Lamyjevim Safarijem... priznam pa, da bi imel raje kaj bolj žlahtnejšega, a ne vem kje naj bi ga uporabljal, da ga ne bi bilo škoda! Sem pa doma našel še dva nalivnika, od žene-ju bom spucal pa pripopal slikico!
Nothing less...than BBS
Re: Nalivna peresa
Ma jaz delam na zavarovalnici in stranke odnasajo dnevno kulije. To so vecinoma reklamni tako da mi jih ni skoda, sem si pa že tudi kupil kakšnega boljšega in je dobil noge. Ne vem točno kaj bi moral naredit da mi se to ne odnesejo saj vecino casa pazim ampak vedno pa tudi ne mores. In ce zapravim 50€ za nalivnik, tinto in dodatek mi tudine bo vseeno ce mi ga nek.... odnese.
To je res problem. Ne moreš pisala kar na vrvico dat.
Me pa preseneča, kako nekulturen je narod. Madona, meni bi bilo izpod časti, če bi se pulil za reklamna pisala! Kot da narod nima s čim pisat
Ampak glede na to, kako se ljudje pulijo za neumnosti vseh sort, da so le reklamne in da so zastonj, pa v bistvu čisto razumem, da tega itak ne moreš spremenit.
Evo, verjetno bo res najbolje, da si na mizo postaviš obtežilnik z vrvico, na kateri bo pisalo za stranke, svojega pa imaš pri sebi, na dosegu roke. Če kdorkoli poskuša stegnit prste, ga prijazno opomniš, da ima on svoje pisalo, tvojega pa ne more dobiti. Najprej potestiraj, če se sistem obnese z navadnim kemičnim svinčnikom, ki ga boš tudi ti uporabljal. Ko in če vidiš, da se obnese, vpelješ nalivno pero in je.
Me pa preseneča, kako nekulturen je narod. Madona, meni bi bilo izpod časti, če bi se pulil za reklamna pisala! Kot da narod nima s čim pisat

Ampak glede na to, kako se ljudje pulijo za neumnosti vseh sort, da so le reklamne in da so zastonj, pa v bistvu čisto razumem, da tega itak ne moreš spremenit.
Evo, verjetno bo res najbolje, da si na mizo postaviš obtežilnik z vrvico, na kateri bo pisalo za stranke, svojega pa imaš pri sebi, na dosegu roke. Če kdorkoli poskuša stegnit prste, ga prijazno opomniš, da ima on svoje pisalo, tvojega pa ne more dobiti. Najprej potestiraj, če se sistem obnese z navadnim kemičnim svinčnikom, ki ga boš tudi ti uporabljal. Ko in če vidiš, da se obnese, vpelješ nalivno pero in je.
konverter za standardne patrone:
http://www.ebay.de/itm/2-x-Standart-Kon ... 3a99f0178e
http://www.ebay.de/itm/2-x-Standart-Kon ... 3a99f0178e
...is a good man without a good knife really a good man ?
kaj se vse najde po predalih....

Pa ne, da je to Namiki?!?
namiki iroshizuku tsutsuji by Pilot
Jaz imam pa eno vprašanje za vas strokovnjake
V kleti sem našel komplet Rotring Rapidomat tehničnih nalivnikov ampak so vse špice zamašene. Kakšen nasvet za očistit? slike bom pa zvečer nalimal če koga zanima

Up spirits!
@Omega jst mam tud isti problem
... 0,6 in 0,7 sta takoj začela delovati.... problem je z 0.35 in 0.25...
... 0,6 in 0,7 sta takoj začela delovati.... problem je z 0.35 in 0.25...
Nekje v Savinjski dolini...