uf te britve je pa meni kar malo skoda za se uciti

, koliko si pa dal zanjo ce smem vprasati?
W&B se stejejo za dobre, ta napis ki ga vidis je precej globok in me cudi da si ga pobral,. nebi rekel za z elektorlizo gor naneseno zlato in podobne reci, tisto gre res hitro dol... ta napis bi skoraj moral ohraniti. Brusil si ze, do kaksnega grita si prisel do 800?, .. skratka pridi cim visje, potem moras polirati,.. ce hoces tako kot so bile te britve verjetno v originalu naredis glossy finish pol pa satin, ampak to za prvic po moje ne bo slo,.. ti jo spoliraj pa bo,..
za rocaje narediti je pa tako da vaja dela mojstra, po mojem mnenju jih ni zelo enostavno narediti...
glede na to da te zanima kako se tega lotiti: najdes ustrezen les,.. zrises zeljeno obliko in jo prenees na les, zrezes in pobrusis do zelene oblike, naredis distancnik, sestavis skupaj, lahko z vijaki ali s pini,.. sraufe bos tezko nasel tukaj,.. najlazje iz amerike, kar precej stane (postnina), pine lahko naredis vendar rabis podlozke in medeninaste palice oz drat in prakso pri zatolcevanju zakovic,.. lahko zakovice seveda tudi kupis preko interneta... kot receno ravno straight forward po mojem mnenju ta stvar ni, ni pa ravno "rocket science"
upam da za zacetek to kaj pomaga