Re: Izdelava ročaja za nož
Objavljeno: 29 Dec 2015, 19:58
shit...jaz nabrusim dleto, če ni lih skhrhano, v 15ih minutah....in filetiram, ne glih ebenovino, javor, da se vidi skozi... ...bi rekel cca. pol desetine mm ali pa 1/100 mm.. . .-..
upam da ne bom prveč...hmmmmm....kaj je konkretno predpis higijeničnosti orodja v "javni" kuhinji?...a je dovolj da se recimo nož opere ali ga je treba prekuhat v pomivalnem stroju...ker, če boš to debo dal v PS, se bo ročaj najbrž razpadel...še eno ...a se te potencijalne bakterije bolj "limajo" na ročaj ali na železno klino?..
zadeva je zanimiva zato oprosti da te gnjavim....vsaj ni treba odgovorit....
upam da ne bom prveč...hmmmmm....kaj je konkretno predpis higijeničnosti orodja v "javni" kuhinji?...a je dovolj da se recimo nož opere ali ga je treba prekuhat v pomivalnem stroju...ker, če boš to debo dal v PS, se bo ročaj najbrž razpadel...še eno ...a se te potencijalne bakterije bolj "limajo" na ročaj ali na železno klino?..
zadeva je zanimiva zato oprosti da te gnjavim....vsaj ni treba odgovorit....