Mojca napisal/-a:a potem bolj priporočate mila in ne kreme?

kaj je sploh razlika?
Glede trga je pa tako: do Mb in Lj lahko pridem, kam drugam bolj težko..sem drugače iz PRekmurja tako da mi je tudi Avstrija blizu

Vse drugo pa najrajši prek spleta..
Mislim, da bom kupila kar tisti Parkerjev brivnik za probat

itak ne vem, če mu bo vredu ta način britja..če mu bo pa si bo potem že sam kupil kaj boljšega ali pa dobi za rd

poleg brivnika pa mu namevaram narediti še stojalo iz lesa če mi uspe

Sedaj ti lažje dam predlog.

Moj se glasi takole:
Za začetek definitivno potrebuje kremo, saj lahko dozira pravilno količino. Pri milu zna biti problem, da ne bo naložil zadostne količine na čopič. Pri kremi pa je enostavno. Rečeš, naj iztisne 2 cm na čopič in je zmagal.
Kupi katerokoli kremo, ki vsebuje tudi glicerin. Več ali manj so vse kreme enake, razlika je samo v dišavah. skratka brezveze.

V slabem pomenu na našem tržišču izstopa srbski Brion, saj vsebuje rakotvorne parabene, v dobrem pomenu pa obstaja krema Speick, katero ti najlažje dobiš v Muller Avstriji. Vem da imate Muller tudi v MS, a tam nimajo Speick krem. Samo zaradi Speick kreme se je popolnoma nesmiselno voziti v Avstrijo ali pa plačevati poštnino. Razen če ti kak znanec prinese iz Avstrije, saj pri vas veliko ljudi dela čez mejo.
Če sem lahko konkreten za običajne trgovine, pač v najbližji kupi kremo Nivea.
Če se fant navduši, pa v prihodnje ob priložnosti v Estela trgovini kupi milo Cella za 4€. Definitvno eno najboljših mil. Takrat bo fant že vedel, kako mora izgledati pena in bo lahko naložil zadostno količino na čopič.
Težko najti dejansko boljše milo od Celle, ostala ki se približajo njenemu nivoju, pa so bistveno dražja.
Ali je boljša krema ali milo. Generalno je res milo, a povprečna krema je lahko boljša od slabega mila.