2015-01 Kaj sem kupil ta mesec
poročaj o williamsu, nevem zakaj me ta žajfa tako mami 

Up spirits!
Re: 2015-01 Kaj sem kupil ta mesec
bom ko sprobam,.. verjtno cez teden,.. disi pa podobno arko-tu... mene pa zanimajo tiste ovcje mlecne zajfe
.. tako da prosim (v drugi temi) tudi ti porocaj,. oz lahko tudi zamenjava ko sprobava..

britev.si ruleeees 

Tazaresen ljubitelj tradicionalnega mokrega britja mora imeti v lasti menda tudi scuttle:

Njegov lončar, ja.
Lep izdelek, že po barvi deluje topel. Vedno bolj se mi zdi, da je se najlepši v naravni glineni barvi.
LP
LP

-
- Kraj:Poland Alkoholand
Triton R3 so bile izdelovane v vzhodni Nemčiji, trenutno so na Poljskem zelo poceni. Ne dajem jih zraven ker bi bile slabeOmega napisal/-a:Evo, danes sem prejel paket iz Poljske, hvala @Jurbanowski. 2 kosa Haslinger mila z ovčjim mlekom in lanolinom (primerjava z MWF pride v bližnji prihodnosti), na moje presenečenje pa je bila v kuverti tudi krema Lider in 2 paketka žiletk Triton R3. Haslinger nima prav posebnega vonja, razen malo po milu (vsaj meni se tako zdi), po reviewih na B&B pa imajo različni batchi različne vonje (?), kar je popolnoma možno.
Krema ima tak svež vonj, malo po mentolu, je pa tudi strupene zelene barve![]()
Žiletk pa še nisem probal, niti ne vem kaj naj pričakujem. Kolikor sem videl po forumih so bila rezila narejena v Feintechnik-u in jih ne delajo že nekaj časa, ista firma zdaj dela Chroma žiletke.