2014-12 Kaj sem kupil ta mesec
Super nakup
glede čopičev pa le poročaj.

Re: 2014-12 Kaj sem kupil ta mesec
britev.si ruleeees 

Tudi zame je Miha preko njegovega kolega zrihtal ta Loccitane Plisson sintetični čopič. Obema se lepo zahvaljujem.

@Miha..kako se ti je obnesla "rozika"? Razmišljam o nakupu glave Muhle R41..
@miha, če bi vedel, da boš kupoval tudi jazbeca in obenem na Bulgoose Shaving, bi ti definitivno priporočil Vie-Long Lord Randahl Silvertip.
Čopič šteje kot tisti, ki ima najmehkejše konice, ima močno hrbtenico in obenem tudi odlično pušča peno. Velja za jazbeca z idealnim razmerjem teh lastnosti. A se ga v Evropi ne dobi.
https://www.youtube.com/watch?v=c8AbdJ5Ax0E
Ročka je podobna Simpson Duke 3, a še nekaj daljša. Verjetno res odličen čopič.
Čopič šteje kot tisti, ki ima najmehkejše konice, ima močno hrbtenico in obenem tudi odlično pušča peno. Velja za jazbeca z idealnim razmerjem teh lastnosti. A se ga v Evropi ne dobi.
https://www.youtube.com/watch?v=c8AbdJ5Ax0E
Ročka je podobna Simpson Duke 3, a še nekaj daljša. Verjetno res odličen čopič.
Heh, zdj imaš pa enako robo kot jaz. Tole je po mojem max od max, kar lahko dobiš za svoj denar.Omega napisal/-a:Evo dobil pošiljko iz Nizozemske, čeprav je bilo naročeno iz Kitajske (predstavljajte si moje presenečenje, ko po 2 tednih od naročila na DX dobim priporočeno pismo iz Nizozemske)
2 RiMei brivnika in 2 shavetta, skupno 16€ z brezplačno poštnino.
danes simon prinesel Village Barber balzam 8hval aSimon
)

po posti pa koncno prisla Filarmonica 13 Sello Oro (nova oz NOS, saj jih ze ene 30 let n edelajo vec
)

po posti pa koncno prisla Filarmonica 13 Sello Oro (nova oz NOS, saj jih ze ene 30 let n edelajo vec

britev.si ruleeees 

Miha, Seifenglatt je naredil milo za Kramperta, Kramperts arcadian spice soap. Lahko to zrihtaš? Krampertov BR AS je meni eden ljubših....
Prispela Omega 10083..

Zdj jo grem pa še sprobat..

Zdj jo grem pa še sprobat..