Roba iz Italije

Objave stvari ki smo jih kupili (če se le da s fotografijami)
Odgovori
Bajkman
Re: Roba iz Italije

Odgovor Napisal/-a Bajkman » 30 Dec 2013, 23:17

Primorec napisal/-a:@bajkman: če boš testiral proraso red milo in kremo me zanimajo razlike + zanima me kje si ju kupil.. Ker mislim da bom svojega porabil v kakem letu, če ne še prej 8-)

Če bom zaznal razliko, se tukaj oglasim. Proraso Red dobiš v Tigoti, ampak ne tisti, ki je namesto Acqua&Sappone, pač pa tisti na via Trieste:
https://plus.google.com/113108046458954 ... l=si&hl=sl

Primorec

Odgovor Napisal/-a Primorec » 31 Dec 2013, 11:08

Tole si pa res poceni dobil 1,95 eura za milo je najboljša cena, kolikor sem jaz gledal po italjanskih spletnih straneh. Thanx za naslov, tale tigota pa je res malo bolj oddaljena od mojih običajnih poti v gorici..
Sicer so na splošno meni mila boljša kot kreme, pa me vseeno zanima, če je kaka razlika če slučajno naslednjič ne dobim mila in bo na voljo samo krema..

Jp bajkman sedaj pa manjka samo še tvoja recenzija, upam da ti bo milo tako dobro služilo kot meni..

kar se ostalih stvari od prorasa tiče bi pohvalil še belo kremo za pred britjem z zelenim čajem..Sicer teh krem za pred britjem ne uporabljam pogosto ampak tale je definitivno boljša od mentolove..

Uporabniški avatar
miha
Site Admin

Odgovor Napisal/-a miha » 31 Dec 2013, 11:23

... fantje tale Bajkman je zlata vreden fant :) ... ima da mu castite(mo) pijaco ko ga vidite! ...

@primorec: ce tale rdeca proraso krema ne bo tako dobra kot si rekel se pazi !!! (sala)

Bajkman hvala za trud!! In btw odlicno sodelovanje v kratkem casovnem intervalu fantje :), me veseli da forum dobro sluzi :)
britev.si ruleeees :)

Bajkman

Odgovor Napisal/-a Bajkman » 31 Dec 2013, 12:16

Levji delež tukaj si ti naredil, saj nisem imel možnosti javiti. Tudi brez tebe ne bi bilo nič..

Stvari sem vam pravkar poslal, razen tebi, miha... Ker si Floid deliva, bo treba drugače... In takrat dobiš tudi kremo.

LP

Uporabniški avatar
miha
Site Admin

Odgovor Napisal/-a miha » 31 Dec 2013, 12:59

@Bajkman: zmenjeno, se bova zmenla, samo se eno fajn in zadosti veliko flasko za 200 mL Floida moram najt.

PS. Ima kdo viska kaksno prazno flasko od AS , ce je volumsko bolj majhna lahko tudi 2 :) ?

Primorec

Odgovor Napisal/-a Primorec » 31 Dec 2013, 13:31

@miha, recenzija floid-a sledi?
Aja, za proraso red kremo pa ne vem , ker jaz sem mahnjen na mila..Sem pa glih zdaj gledal na amazonu recenzije proraso red in kažejo rahlo v prid milu, je pa res da nekateri folk na amazonu piše recenzije od zelenega prorasa rdečemu..tupi ameri..3/4 folka ocenjuje vonj, mislim to je res out, če rabiš dišat kupiš parfum ali močnejši AS, milo se ve za kaj se rabi..
Ja glede flaške imaš sedaj izgovor da kupiš kak jagermaister ali viski in ga čez praznike s frendi izpraznite..Se spomnim pred leti nismo mogli ene flaške od jagermaistra razbit, tako dobro so bile izdelane. No ja sej smo jo, v enem 3 ali 4. poizkusu, itaq. Sedaj tudi na steklu šparajo..

Bajkman

Odgovor Napisal/-a Bajkman » 31 Dec 2013, 13:44

Zelo se strinjam glede vonja. Nasploh je pri zahodnjakih to najpomembneje, pri amerih še posebej.

Vem da so tudi pralne praške ocenjevali glede na vonj in ne opranost ali belino... :D

Uporabniški avatar
miha
Site Admin

Odgovor Napisal/-a miha » 31 Dec 2013, 17:09

mah recenzija lahko pade, samo ima Bajkman in plavega in classic.... drugace sem pa jaz ocitno zahodnjak ker meni je pa vonj prav fajn,.. pa ne da bi jaz zaradi njega disal ampak da mi disi dokler se brijem :) ...

Bajkman

Odgovor Napisal/-a Bajkman » 31 Dec 2013, 17:23

V prihodnosti kupim tudi belega, pa da vidimo. Če se med sabo razlikujejo samo po vonju, bom osebno zelo razočaran. Jaz pač nisem "zahodnjak" glede na vonjave, še najraje bi videl, da bi bila pena brez vonja.

Uporabniški avatar
TMB
Kraj:Škofja Loka
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a TMB » 31 Dec 2013, 17:35

Dvomim, da se med seboj razlikujejo samo po vonju. Rdeči ima karitejevo maslo, modri aloe vero in vitamin E, beli ima čajevec, zeleni pa evkaliptus in mentol.

Jaz sem opazil razliko med zelenim in rdečim.
Tradicionalno Mokro Britje
facebook.com/TradicionalnoMokroBritje
obrijse.wordpress.com
instagram.com/obrijse

Lp, Matjaž

Odgovori