No, danes sem se spet bril z mojim plastičnim DE brivnikom Gillette Classic. Prav tako sem spet uporabil Nivea milo za britje, za po britju pa Loccitane balzam. Edina sprememba je bila tokrat žiletka. Prej sem uporabil tiste, ki so bile priložene k brivniku, zdaj pa sem uporabil Gillette Platinum, ki sem jih včeraj kupil. Rezultat? Veliko več dlak je odnesel brivnik, prav tako je britje lažje, bolj tekoče, prav nič agresivno glede na to, da odnese več dlak. V glavnem, neverjetno kakšna razlika samo zaradi ene žiletke. Sem pa nabral nekaj zelo malih bojnih ranic, ki se jih po nanosu balzama po britju niso več videle. No, te ranice so prišle 2x zaradi hitenja, 2x pa zato, ker mi je brivnik zdrsnil. Nekaj mila je prišlo na brivnik, saj si milo nanašam direktno na obraz na roke, pa je dokaj mastno in se ne spere kar tako. Pa tudi sam brivnik ni ravno najbolje zaščiten proti zdrsevanju. Še vedno pa mi ostaja nekaj dlak pod brado oz. na vratu, kar me blazno ne moti, me pa vseeno zanima, če mi bo kdaj ratalo priti do te točke, da se bom obril BBS. Vem, šele slab mesec se brijem z DE, prehitevam. Sem pa super zadovoljen, da je vsakič manj iritacije, danes je ni bilo.