2014-09 SOTD
Res odlična ocena. Zmotil si se za slabih 1,5 %. In če je to na uč, potem vem zakaj si doktor. 

Re: 2014-09 SOTD

Pred britjem: tuš
Milo: Arko
Čopič: Omega Pro49
Brivnik: Merkur 37C
Britvica: Feather
Po britju: hladna voda
Vcerajsnje britje (na sliki ni ziletk Gilette Platinum-ne bela skatlica ampak tista, ki je enaka kot od Silver Blue, le da je srebrni napis Platinum namesto SB).
Lep pozdrav vsem!

Lep pozdrav vsem!

Mater, kako vsem rata narediti take hude slike.
Mimogrede, zelo lep SOTD.

Me veseli, da vam je slika vsec(ceprav po mojem mnenju posodica res ne pase zraven, a taksno pac uporabljam) tako ste me vzpodbudili k bolj pogostemu postanju slik 

Saj je keramična posodica, z višino dobiva na premeru, volumen je pravi, tako da je dobra.
Mislim da smo bolj občutljivi na plastične posode
Mislim da smo bolj občutljivi na plastične posode

Bajkman vceraj sem uporabil rdeci Proraso in mi je super. Napram zelenemu je pena obcutno bolj kremna in mazava. Tudi obcutek po britju je boljsi. Ko bom doma bom naredil slikco za SOTD pa se zraven kaj dopisal tako da se bom zdaj ustavil. 

Edino rdeči Proraso imam še vedno na zalogi ,ker je bil tudi meni najljubši od vseh.Pa čim več slik v SOTD. 

Evo kot obljubljeno tukaj je vcerajsnji SOTD z rdecim Proraso milom.
Naj ponovim, da mi je napram zelenemu pena obcutno bolj kremna in mazava ratala(in to v prvem poskusu oz uporabi, zelenega sem enega celega ze porabil). Pridelal nisem niti ene rdece pikice.
Prav tako je po britju kozo pustilo bolj hidrirano(ne tako kot Arlington, ampak zelo zadovoljivo).
Po britju sem imel kozo mehko in hidrirano brez uporabe balzama, uporabil sem samo losjon na sliki.
Ocitno moji kozi karite ustreza.
Lep pozdrav vsem!

PS: danes bo na vrsti britje z marzipanom. Pardon, Cello.
Naj ponovim, da mi je napram zelenemu pena obcutno bolj kremna in mazava ratala(in to v prvem poskusu oz uporabi, zelenega sem enega celega ze porabil). Pridelal nisem niti ene rdece pikice.
Prav tako je po britju kozo pustilo bolj hidrirano(ne tako kot Arlington, ampak zelo zadovoljivo).
Po britju sem imel kozo mehko in hidrirano brez uporabe balzama, uporabil sem samo losjon na sliki.
Ocitno moji kozi karite ustreza.
Lep pozdrav vsem!

PS: danes bo na vrsti britje z marzipanom. Pardon, Cello.