Odgovor
Napisal/-a Leiito » 11 Jun 2014, 20:07
Lahko je še slabše in ti gre na začetku dobro in ti potem nepričakovano razpade tehnika. Sort of.
Kar se dogaja meni zadnjih 5-6 britij je upor mandibule, ki je na začetku sodelovala zgledno. Karkoli sem poskusil, različne kreme, mila, nov blejd, 1x rabljen...+ permutacije, če hočem, in hočem, povsem gladko čeljustno kost, pride do iritacije.
Grain je od ust k ušesu, tako da začnem z 2 wrg, pa xtg pa atg in takrat je koža že tako ziritirana (in ne samo na liniji čeljusti, kolateralna škoda je tudi pod njo), da peče že, ko na predel nanašam peno, žiletka pa itak. In potem peče še karkoli dam gor za po britju in to tako močno, da na dotik čutim še naslednji dan in se iritacija komaj poleže do naslednjega britja.
Zadnjič sem poskusil z Fusion Power, če bo kaj bolje in je nekaj manj iritacije bilo, ampak na račun manj gladkega britja in tudi sicer je nenavaden in ne preveč prijeten prehod z DE nazaj v drugo ligo.
Cela jeba. Na srečo nisem edini, na badgerju sem našel nekaj o zategovanju kože čez kost ali tako nekako, we'll see. Ne da bi koga onepogumljal, ampak zdi se pametneje učiti na napakah drugih, česar jaz nisem storil, bližnjice sem iskal v dražjih pripomočkih in šel šele zdaj iskat sorodne duše. Treba narest domačo nalogo, kot za vse v življenju, če hočeš optimalne rezultate,