Superbregargasper napisal/-a:Tistega ki ga je brico nazadnje prodajal...po mojih raziskavah je znamke Rondo

Samo, previdno stopaj po poti vintage brivnikov, ker je spolzka in ima table z imeni krajev, kot so: ebay.co.uk, ebay.de, etsy.com.

Superbregargasper napisal/-a:Tistega ki ga je brico nazadnje prodajal...po mojih raziskavah je znamke Rondo
@G_man@, a si to napisal zaradi slabih izkušenj ali kar tako?G_man napisal/-a: Samo, previdno stopaj po poti vintage brivnikov, ker je spolzka in ima table z imeni krajev, kot so: ebay.co.uk, ebay.de, etsy.com.![]()
Kar takobrico napisal/-a:@G_man@, a si to napisal zaradi slabih izkušenj ali kar tako?G_man napisal/-a: Samo, previdno stopaj po poti vintage brivnikov, ker je spolzka in ima table z imeni krajev, kot so: ebay.co.uk, ebay.de, etsy.com.![]()
12 let sem na Yebayu in po partisočih transakcijah lahko rečem samo: THUMBS UP...samo še kruh ne kupujem na Ebayu......če ne bi bilo Ebaya, za 90% stvari sploh ne bi vedeli, 99% stvari nam ne bi bile dostopne...a sem pretiral???...mogoče...vsekakor bi imeli več denarja v žepu...
...
še to: vse kar se kupuje in prodaja na tem ali drugem forumu, Bolhi, Njuškalu, bolšjakih etc. je zaključena zgodba...ni nobene garancije, zaščite, samo dobra volja med akterji...na Ebayu odpreš despute, prijaviš fake, prodajalca, karkoli odvisno od primera in je skoraj 99% da boš dobil denar nazaj če se vmes ne zmeniš s prodajalcem...včasih tudi brez vračila robe......
(etsy.com ne poznam)
To pa le daj, vedno z veseljem preberemobrico napisal/-a: bom mogel dopolnit temo o zanimivostih Ebaya......
Če se ti bo dalo, bi z veseljem prebral primerjavo..miha napisal/-a:slant rampage SOTD![]()
tokrat sem stestiral vec slantov na 1x
milo: Alvarez Gomez
copic: jazbec silvertip
brivniki: (od leve proti desni): iKon B1 DLC - Maggard slant - Fasan bakelite slant - Merkur 37C
AS: Ralon