Ko boš tole ovohal, @brico, boš Mihu dleta napol zastonj prodal, da prideš do denarja za nabavo aftershava
2018-12 Kaj sem kupil ta mesec
Re: 2018-12 Kaj sem kupil ta mesec
miha je škrt... ...ne bo kupil dleta od mene tudi če mu jih podarim....kmalu ih bom dal par v prodajo...če ne bo tukaj interesentov, ih bom dal na Bolho...
...is a good man without a good knife really a good man ?
Kje dvignem prednostno kartico?
kaj, a zdaj si začel kupavat paste za čevlje????
zgornji 2 sem kupil sposnjo dobil..
seveda da paste za cevlje, ko se obrijes in das alko AS gor se spoliras z dobro pasto za cevlje,.. potem si za par dni dober!
britev.si ruleeees
danes dobil del starega ponka....malo sem ga obdelal za nadaljnji projekt mini namiznega ponka....juhuuuuuuuuu... ....
Nestrpno čakam na nadaljevanje!
moram obiskati svojega strugarja da ga prilagodi...žal je izgubil svedre za lesene navoje, tako da mi verjetno ne bo mogel narediti daljšega....to je tako če izposojaš orodje....tudi teh 10 cm bo dovolj...pač bomo naredili na gosto luknje za "ajzenpone" ali uporabljali lesene podloške....mali malac....juhuuuuuu...
če ne drugega bom svoj ponk razžagal, ker trenutno ni v uporabi...in dobil dva mini ponka....
če ne drugega bom svoj ponk razžagal, ker trenutno ni v uporabi...in dobil dva mini ponka....
spremljam še zadnji komplet dlet ki jih seveda ne rabim...ampak če mi uspe sem končal s to zadevo....za vse večne čase....cene gredo v nebesa...tako da če kdo kej rabi naj se angažira...jaz bom plačal v zlatu....samo da dobim tisto kar rabim....še malo pa bo konec...edino če mislite obiskovat bolšjake in naslednjih 30 let zbirat smeti, ki jih je treba dodelat....zato, previdnost....