2016-02 Kaj sem kupil ta mesec
vasi nakupi v februarju 2016..
britev.si ruleeees
Re: 2016-02 Kaj sem kupil ta mesec
Sicer kupljeno v prejšnjem mesecu ampak prispelo pa danes .
Že znan paket
z znano vsebino
primerjava z verzijo 2, vsaj na prvo žogo izgleda da bo ta aluminjasta verzija res agresivnejša
Je nekaj malenkostnih sprememb med verzijama izdelek je še vedno izdelan vredu je pa zato finish bolj slab, vsaj za tako ceno.
Že znan paket
z znano vsebino
primerjava z verzijo 2, vsaj na prvo žogo izgleda da bo ta aluminjasta verzija res agresivnejša
Je nekaj malenkostnih sprememb med verzijama izdelek je še vedno izdelan vredu je pa zato finish bolj slab, vsaj za tako ceno.
ne vem ali je smao svetloba oz odboj tak, glava od crnega izgleda slabo prekrita?
britev.si ruleeees
Pod zgornjim delom glave je na nekaterih delih res slabo prekrito + nekaj prask.
bos reklamiral, predvidevam da ni bila ravno poceni?
britev.si ruleeees
Pišem mail z enim kupom boljših slik bom videl kaj bo.
Ne da se mi slikat, zato bom kar napisal.
V Mullerju sem maloprej kupil: Biobaza man Face & shave, sapun s ugljenom za umivanje i brijanje lica in Biobaza man S.O.S. After shave.
Nekdo je te produkte že nekaj hvalil na tem forumu.
V Mullerju sem maloprej kupil: Biobaza man Face & shave, sapun s ugljenom za umivanje i brijanje lica in Biobaza man S.O.S. After shave.
Nothing less...than BBS
sicer nisme se sprobal ampak, aftershave naj bi bil super, milo ne tako super (ce nisem kaj pomesal)... deodorant mi lepo disi, koliko je ucinkovit ne vem
britev.si ruleeees
Žiletke:50 Mixed SPUTNIK,RAPIRA(swedish platinum),RAPIRA(lux)
Puskin, kako se kaj obnese biobaza si ze sprobal?Puskin napisal/-a:Ne da se mi slikat, zato bom kar napisal.
britev.si ruleeees