Prvi DE brivnik in nakup
Huh to pa je zbirka. Skoraj toliko kot sem sam imel zbirko različnih znamk kave (embalaže)
Mislim da bo odločitev 33c ali pa si bom še 15x premislil
Mislim da bo odločitev 33c ali pa si bom še 15x premislil
Re: Prvi DE brivnik in nakup
se 15x si bos premislil pol pa nekaj tretjega kupil, kar bos med odlocanjem zasledil (vsaj ponavadi je tako)
britev.si ruleeees
Merkur bo zagotovo. Enostavno mi je všeč vizualno in večinoma je pohvaljen.
Tako, naročilo za moj prvi brivski set oddano.(brivnik,milo,čopič) Če sem prav razumel, bom jutri verjetno že imel. Mi je kar malo žal, da sem se včeraj obril. Upam, da z mojo izbiro nisem mimo usekal. Ker zadeva je le zelo osebne narave in je težko to kupovati le na osnovi mnenj drugih. Upam, da to ne bo preraslo v "odvisnost". Rabim denar še za kaj druga. Ko bodo vse formalnosti poštimane, moram spet dati malo več pozornosti mojemu prvemu hobiju, odvisnosti...kava.
Skratka komaj čakam in upam, da bom navdušen. Ne toliko nad rezultatom kot pa občutkom, ki ti ga mogoče mach3 ne da.
Skratka komaj čakam in upam, da bom navdušen. Ne toliko nad rezultatom kot pa občutkom, ki ti ga mogoče mach3 ne da.
Po moje ti ne bo zal... Kaj si pa kupil? Glede odvisnosti si verjetno ze prepozen ...
britev.si ruleeees
@blaz@, gotof si...pečen in kuhan...tako kot kava...vsekakor ti bo zadeva postala intrigantna in boš postal odvisen...wellcome to the club.... ...
...is a good man without a good knife really a good man ?
nea mi tega govori, ko gotof je sam Franca kava, pir, britje..kaj ko bi še od šihta postal odvisen, brez nerganja
Pa to ni odvisnost, to je potreba!
Npr.,jaz nisem odvisen...jaz pač to potrebujem! Kavo, britje, žensko, muziko...
Je pa dobro britje, ki si ga potreben, odvisno od dobre žiletke, brivnika, pene!
Ok,ok, ne bom zašel!
Npr.,jaz nisem odvisen...jaz pač to potrebujem! Kavo, britje, žensko, muziko...
Je pa dobro britje, ki si ga potreben, odvisno od dobre žiletke, brivnika, pene!
Ok,ok, ne bom zašel!
Nothing less...than BBS
Evo ga. Moj prvi uvodni kit v svet "stare šole" britja.
Če je instant potem že ni dobro, isto kot kava.
Če je instant potem že ni dobro, isto kot kava.
Porocaj kako je slo (npr SOTD tema), vse 3 stvari bi morale biti super duper .
britev.si ruleeees