2015-08 SOTD

Britje dneva oz Shave OF The Day (SOTD) je del foruma namenjen deljenju slik in opisov "setupov" ki ste jih uporabili za "današnje" britje
Puskin
Prispevkov:1181
Pridružen:03 Dec 2014, 12:43
Re: 2015-08 SOTD

Odgovor Napisal/-a Puskin » 02 Sep 2015, 16:11

Miha spi...najbrž si spanec tudi lahko privošči. :D
Zame je pa spet bilo jutro po moje. Počitniških britij je konec, z njimi tudi počitniških dni. Vrnitev v nori vsakdan je za ene bolj, za druge manj stresna. Zame? Kaj pa vem, meni je vedno kul, samo da se dogaja. Res je, da sem in tja pač potrebujem svoj čas zase, za svojo dušo. In današnje jutro je bilo glih pravo za to.
Žena je odšla službi nasproti, a prej mi je v spalnici dvignila rolete, da mi je svetloba napolnila sobo...baraba! Saj bi ji dal po riti, a sem imel še par minut težke borbe z vekami...niso in niso se hotele odpret.
Naslednja poteza vam je malo bolj zanana, vsaj mlajšim generacijam...z roko sem se čez rob postelje došlatal do nočne omarice in mojega mobilca. Vklopil wifi in prečekiral maile,britev,ipd...
Ko sem končno zapustil vodoravno poziijo in se sprehodil po stanovanju, sem odkril, da se kljub slabim napovedim zunaj bohoti lep dan! V lep dan je, kot se za gentlemana spodobi, potrebno stopiti lepo obrit...ne?!
Medtem, ko sem ohlajal skodelico zelenega čaja sem pripravil brivske atribute...zamenjal, klingo v brivniku, dal namočit penzl in izbral brivsko kremo.
Malo sem še posedel na balkonu, bral knjigo in srkal tchai...komaj čakam hladnejše dneve, da bom imel izgovor,da si lahko zraven čaja natočim še kozarček ognjene vode!
Britje je potekalo gospodsko, saj Feather drugačnega britja ne dopušča...Slanta sem, kot ste prebrali v predhodnjem postu posodil na test... V dveh prehodih in popravkih sem s Featherjem potamanil vse, z Aleppo milom umite in v tabakovi peni natopljene kocine. Nad tintaro sem se spravil z džiletovim Techom, ki se je pri tej nalogi med dopustom večkrat dobro izkazal. In tudi danes me ni izneveril. Po obritju vseh ostalih nepotrebnih kocin sem si privoščil vroč tuš. Pri aftershavu sem že nalo dosaden, saj že dolgo uporabljam eno in isto. Moram en dan kaj novega nabavit.
Po britju sem kot pravi primorec odkorakal...kam drugam kot pa na kavo! Pri nas imam vedno občutek, da nihče nič ne dela, saj so kafiči vedno polni!
Tak. To bo to...BBS je popoln,iz pečice se vije krasen vonj in kozarček ognjene vode sem izpil med pisanjem teh vrstic... jbg...zver je treba nahranit!
...to be continued...
Nothing less...than BBS

Uporabniški avatar
miha
Site Admin
Prispevkov:5897
Pridružen:10 Sep 2013, 10:28

Re: 2015-08 SOTD

Odgovor Napisal/-a miha » 02 Sep 2015, 18:54

Puskin, to mi ti spis, ko sem videl da me brico spominja sem takoj naredil, ti oa v avgustovsko dajes septembrski material
britev.si ruleeees :)

Uporabniški avatar
miha
Site Admin
Prispevkov:5897
Pridružen:10 Sep 2013, 10:28

Re: 2015-08 SOTD

Odgovor Napisal/-a miha » 02 Sep 2015, 18:56

britev.si ruleeees :)

Uporabniški avatar
brico
Prispevkov:2606
Pridružen:25 Jan 2015, 18:10

Re: 2015-08 SOTD

Odgovor Napisal/-a brico » 02 Sep 2015, 19:50

pol moraš oba prestavit...spiš?.... :lol:...drgač bo še tema zaspala... 8-) ...
...is a good man without a good knife really a good man ?

Odgovori