Vsa mila (1, 2, 4, 5) so tako rekoc ne-rabljena.
1. Mystic Water Shaving Soap - Green fairy, specificen, zanimiv vonj, srecal sem ga le pri tem milu (vonj je relativno svez in ima esence janeža, navdihnila naj bi jih pijaca Absinh

2. Queen Charlotte Soaps - Esquire, specificen vonj, milo uporabljeno cca 5x; CENA: 15 euro
3. Barbiere di Figaro, Esclusivo, sandni (tropski) zanimiv vonj Skatlica je inox (dobil sem refill), mila ni ekstremno veliko (cca 50 mL po moje); CENA: 8 euro
4. Kramper's Frostbite Shaving Soap - po moje mvedenju najbolj mrzel mentol kar se jih da dobiti, milo ima zel odobre perofrmance, ga je tud izelo veliko (6 oz), dobilo se ga j esamo v Ameriki (ne vem kako je sedaj), milo je bolj za poletno rabo, milo uporabljeno cca 5x; CENA: 18 euro
5. Seifenglatt Savon a Raser - Tarte a la Citrouille, Limited edition, milo ima specificen, sadni, bucni, klinckasti, cimetov po moje bolj zimski vonj, Milo zna malo pogreti zaradi cimetovega olja). Mila je veliko cca 200 gramov; CENA: 18 euro
6. Mitchell's Wool Fat Shaving Soap v kovinski skatlici, kolicina mila je vidna na sliki. CENA: 7 euro