Kam dati milo: vsekakor je fino da se posoda zapre, po mojem mnenju vsaj do neke mer neprodusno da eterisna olja ne hlapijo in se konec koncev milo ne presusi ce je bolj kremasto. TMB je dal koristno informacijo, da se poceni dobi posode v Ikei --> Grundtal (KLIK)
Kako narediti etikete za skatlice ipd pa najdete tukaj (KLIK)
Kako dati milo v posodico: hja tukaj se pa znajo zaceti problemi, predvsem pri trdih milih. Nekaj nacinov:
- a) Glicerinska mila navadno na hitro dajo v mikrovalovno pecico (v intervalih po cca 5 sekund) da se malo zmehca (pozor, v mikrovalovni prevec segreto glicerinsko milo pece za znoret in se tudi ohlaja zelo pocasi, da ne govorim o tem d ase rado zalepi na kozo
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
b) Glicerinsko milo lahko naribamo in stisnemo koscke v posodo, kdaj pomaga ce dodamo malo vode (kar se pri meni s TFS milom ni izkazalo za boljso alternativo, bolje je slo brez vode)
- Mila ki bazirajo na loju (tallow based) lahko premeckamo (med meckanjem se postopoma zmehcajo) in jih pretisnemo v novo posodo.
Seveda ste vsi vabljeni da dodate svoje izkusnje
![Wink ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
ps. danes em dobil VDH milo, kako ste ga dajali v posodo, se mi ga ne da ne greti ne ribati
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)